Jablko je již několik let značkou Klubu pevného zdraví Všeobecné zdravotní pojišťovny České republiky. V podstatě to funguje tak, že vy pečujete o své zdraví a pojišťovna Vás za to odmění. Což je v dnešní době lukrativní nabídka. Pojišťovnám se neustále snižují příspěvky na péči a tak klientům již nenabízí tolik aktivit.

VZP si ovšem svůj program vybojovala. Přes více jak 100. 000 klientů využívá výhod tohoto klubu. Pojďme se tedy nyní podívat na to, co vše se dá vstupem do něj získat. Výhody nejsou zrovna malé. A určitě potěší odměna za péči o zdraví.

Jak se stát členem klubu?

Člene klubu se mohou stát klienti VZP, starší 15-ti let. Díky členství tak získají klienti řadu stálých výhod v podobě bonusů a slev u partnerů VZP. Takže pokud splňujete podmínku uvedenou výše, nic vám nebrání v přihlášení. Do klubu pevného zdraví se přihlásíte online. Do internetového vyhledavače si jednoduše zadáte adresu: http://www.klubpevnehozdravi.cz/rubrika/on-line-prihlaska.

Tady stačí vyplnit přihlášku a odeslat. Za čtyři týdny obdržíte kartičku člena. Od této chvíle můžete čerpat slevy a výhody.

Výhody členství

Členové Klubu pevného zdraví během roku mohou výrazně ušetřit. V jednotlivých krajích byly uzavřené nové smlouvy s partnery, kteří klubistům nabízejí slevy z cen svého zboží nebo služeb. Stačí, když si ze seznamu uvedeného na stránkáchwww.vzp.cz/kpz vyberete, o co konkrétně máte z nabídky ve vašem regionu zájem. V seznamu výhod např. naleznete slevy na masáže a na nákupy permanentek na pohybové aktivity, cvičení, výhodné vstupy do nejrůznějších fitness-center, solných jeskyní, slevy na zájezdy, na nákupy outdoorového oblečení a mnoho dalších.

Klub pevného zdraví a slevy na zdraví

Stanete-li se členem klubu, otevře se před vámi i možnost čerpání finančních příspěvků. Můžete tak získat až 1.500 Kč příspěvek na preventivní aktivity.