Sportovní oblečení s částicemi stříbra do každého počasí

0
255

trikaPatříte mezi aktivní sportovce nebo se sportem teprve začínáte? Tak jako tak, potřebujete kvalitní oblečení, které zabrání prochladnutí a zároveň se v něm budete cítit dobře. Jestli vám někdo tvrdí, že nezáleží na tom, co si obléknete, když jdete běhat, není to úplně pravda.

Funkční oblečení je základ

Žádný sportovec se neobejde bez funkčního oblečení, které tvoří základ jeho šatníku. Tento typ prádla slouží k tomu, aby vaše tělo zůstalo v suchu a teple, i když jste propocení a venku zrovna nejsou tropy. Nejspodnější vrstvu sportovního outfitu vždy tvoří funkční trička. Ta jsou vyrobena ze speciálního materiálu, jenž odvádí pot od těla. Speciální technologie založená na přidání nano částic stříbra do oblečení zvyšuje jeho funkčnost a antibakteriální účinky. Pokud to se sportem myslíte vážně, měli byste mít ve skříni dostatečné množství funkčních triček. Vánoční čas přímo vybízí k tomu, abyste si je nadělili pod stromeček.

Trpíte-li po sportu křečemi a rádi byste urychlili regeneraci svalů, neuděláte chybu, když si pořídíte kompresní návleky. Tato vychytávka způsobuje rychlejší odplavení kyseliny mléčné ze svalů a zamezí tak nepříjemné bolesti po vašem výkonu. Navíc kompresní návleky mají stylový design, takže i začínající běžec bude vypadat jako profesionál.

Chce to klid a nohy v teple

Představa promáčených ponožek a studených nohou děsí nejen všechny ultra běžce. Je potřeba dávat si na tento problém pozor, protože jakmile nám je zima na nohy, říkáme si o nachlazení. Jednou z možností je nosit vždy při sobě náhradní ponožky. Který sportovec by se tím však obtěžoval, obzvlášť když potřebuje co nejnižší zátěž? Vhodnější bude, pořídíte-li si kvalitní kompresní ponožky. Díky nim budete nejen v teple, ale ulevíte i bolavým lýtkovým svalům.