Uvědomujete si, jak velkou roli hrají zuby v prvním dojmu? Když potkáte neznámého člověka, on se na vás usměje a poodhalí krásné rovné bílé zuby, hned jej vnímáte pozitivněji. Možná teď namítáte, že ne každý má to štěstí mít pěkný chrup, ale skutečnost je jiná. Klíčem k hezkým zubům nejsou genetické předpoklady, nýbrž pravidelná a kvalitní péče.

Závěr je tedy jednoznačný. Toužíte-li po hezkém úsměvu, měli byste si najít dobrého zubaře. Slovem „dobrý“ se v tomto případě myslí takový, který používá moderní technologie, ke každému pacientovi zaujímá individuální přístup a nabízí komplexní péči. Výbornou volbou je pražská zubní ordinace Kvalident.

Kaz je jenom začátek

Se zubními kazy se setkáváme všichni. Pokud vás trápí jenom ty, můžete se radovat, jelikož bílou plombu dokáže připravit snad každý dentista. Přesto jsou v nich rozdíly. Moderní záchovná stomatologie používá fotokompozitní výplně tuhnoucí vlivem světla, které skvěle přiléhají ke sklovině a vypadají přirozeně. V ordinaci Kvalident navíc často přistupují k následnému ošetření fluoridačním gelem či skloionomerním cementem, díky nimž snižují riziko dalšího výskytu kazu.

I na vzhledu záleží

Vaší první starostí by mělo být, aby byly zuby zdravé. Pak je možné řešit i další věci jako jejich vyrovnání pomocí fixního aparátu či bělení. Úsměv jako z reklamy na zubní pastu můžete mít i vy. V ordinaci Kvalident využívají systém bělení zubů Zoom kombinující modré světlo a bělicí gel.

Umělé zuby mohou vypadat jako vlastní

Nakonec nás ale všechny čeká jediné – zuby umělé. Levným řešením jsou samozřejmě zubní protézy, avšak kdo je ochotný připlatit si za lepší výsledky, toho nadchnou možnosti dnešní implantologie. Ta dokáže nahradit jeden ztracený zub i celý chrup. V ordinaci Kvalident se na zubní implantologii specializují a používají špičkové implantáty od světoznámých výrobců, jimiž jsou například Straumann, Camlog, Conelog (Švýcarsko), Nobel Biocare (Švédsko) či Alpha-Bio (Izrael). Implantáty zavádí pomocí šablony z 3D tiskárny, díky čemuž nedochází k poranění cév a nervů. Vše je šetrné.

Ze zubní ordinace Kvalident budete vždy odcházet se zářivým úsměvem. Ochotní lékaři vám vždy vysvětlí, jaké máte možnosti řešení, poradí si dokonce s dětmi či pacienty s fobií. Vítaným plusem jsou také ordinační hodiny až do osmi večer a v sobotu.