Online nakupování se kupodivu zdráhá docela hodně osob. U mladých nakupujících vůbec, ale ti, kdo jsou starší, natož tak v důchodu, přestože jim internet není cizí, nákupům na internetu ještě nedali zelenou. Přitom je naprosto bezpečné, a především šetří spoustu času.

Tak, jako můžete nakupovat oblečení, hračky, nábytek, elektrospotřebiče atd., na internetu funguje i nejedna online lékárna. Jde v podstatě o eshop, ve kterém nakoupíte vše, jako v běžné kamenné lékárně. Navíc má ale nejednu přednost, kterou využije každý.

Proč nakupovat online

Internetová lékárna Benu vám umožní nejen bohatý výběr léků, vitamínů, doplňků stravy, kosmetiky, zdravotnických pomůcek, potřeb pro děti a dalších, ale vše, co si vyberete si můžete zdarma vyzvednou v lékárnách Benu, tedy v kterékoli její kamenné pobočce. O slevy tím nepřijdete. Ceny spousty zboží jsou výhodnější i o 20 % a více, což už je hezká úspora pro vaši peněženku.

Benu odběrná místa jsou na mnoha místech v Praze i dalších městech a pokud jste v práci od rána do večera, můžete si zboží nechat přivézt až domů, nebo kdekoli jinde. Internetová lékárna Benu vám také ráda poradí, svůj dotaz můžete nechat přímo v eshopu, nebo jej můžete sdělit přes chat.

Nepřijdete ani o možnost přečíst si příbalové letáky, zvážit nákup, nebo si spočítat, která z lékáren je nejvýhodnější. Na nákup budete mít spoustu času.

Uvědomte si, že lékárna Benu na internetu vám zajistí i bezpečí před bacily. Tím, že nemusíte do kamenné lékárny se nevystavujete riziku nakažení viry a bacily. U starších osob může být i banální onemocnění všudypřítomnou chřipkou nebo kašlem velkými komplikacemi.

Výhodné nákupy rychle a bez rizika

Internetové lékárny si své zákazníky snaží získat mnoha způsoby. Konkurence je veliká, a to si uvědomují, proto pro pacienty i ty, kteří o ně pečují, přináší výhodné zboží. Léky, doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, dokonce i potřeby pro naše čtyřnohé zvířecí mazlíčky a mnohé jiné nabízí za výhodnější ceny než v kamenných prodejnách. Nechybí ani možnost zakoupit si výhodné balíčky, kdy při nákupu více produktů získáte kupříkladu jeden ze tří téměř zdarma. Za to, že u nich budete nakupovat můžete střádat body, které při dalším nákupu proměníte v peníze a tím si opět cenově zvýhodníte léky, které potřebujete. Jestliže disponujete e-mailovou adresou, můžete si do ní nechat zasílat pravidelné letákové akce, ale i magazíny, které jsou plné užitečných rad, informací o novinkách na poli výživových doplňků i léčiv a pomůcek, které usnadňují život nemocnými i pečujícím o ně.

Nemusíte se bát ani toho, že byste na zboží čekali dlouho. Většina z toho, co e-shopy lékáren nabízí je skladem, v případě, že je potřeba vámi vybrané věci přivézt, potrvá to jen přibližně den až dva. Zboží, jež si necháte přivézt domů, vám bude přivezeno zdarma, nebo si za dovoz zaplatíte. Částka je ale přijatelná, zvláště, pokud nechcete nebo nemůžete vycházet z domu, přibližně stokoruna se za pohodlí určitě vyplatí. Odběrných míst je dostatek, pokud máte větší děti, nebo poblíž vás bydlí někdo z rodiny či ochotných kamarádek, není vůbec nepohodlné zastavit se pro potřebné přímo v kamenné pobočce lékárny.

Klubové karty přináší nejen výhody. Jestliže lékárně dovolíte, aby si zaznamenávala, jaké léky kupujete, může také hlídat vaše zdraví. Je známé, že mnoho léků není možné či vhodné kombinovat s jinými, a právě toto může lékárník jednoduše pohlídat za vás. Jde o velmi užitečnou pomoc, která může zabránit zdravotním komplikacím vznikajícím při nevhodném užívání vícera léků. Stejně tak vás ochrání před tím, abyste jedním typem léčivé blokovali nebo snižovali účinek jiných.

Navštivte eshop Benu a vyzkoušejte svůj první nákup léků online. Budete překvapeni, jak je to snadné a internetová lékárna se stane vašim spolehlivým pomocníkem nejen ve chvílích, kde jste nachlazení či vás bolí klouby.