Tinnitus je onemocnění, při kterém pacient slyší neustálé šumění, šelest, zvonění, syčení, pískání, dunění a další nepříjemné zvuky bez ohledu na to, jaká je denní doba, nebo co dělá. Co se týče intenzity hlasitosti, může být různá, někdo slyší jen jemný šum, ale u někoho může připomínat nastartovaný automobil, čerpadlo, u kterého by právě stál. Dle studií navíc až 50 % pacientů, kterým bylo onemocnění tinnitus diagnostikováno, má zároveň potíže se sluchovou přecitlivělostí a jinými poruchami sluchu.

Když se vžijeme do nemocných, není divu, že díky neustálému šumu mívají depresi, neurózy nebo poruchy osobnosti, nemohou se soustředit, cítí se neustále rušeni, pod tlakem, v nepohodě… Jestliže si i vy uvědomíte, že vás obtěžuje neustálé slyšení něčeho nepříjemného (pískání, šelest, šum…), je velmi důležité vyhledat co nejdříve odbornou pomoc, než se tinnitus podepíše na vašem duševním či fyzickém zdraví.

Bojujte účinně

Na našem trhu je několik přípravků, které vám pomohou nepříjemné zvuky zmírnit nebo odstranit. V poslední době se k nám dostal např. Acuvite, který si lidé pochvalují. Nejdříve se objevil v Americe a západní Evropě, nyní je k dispozici i u nás. Jeho předností je nejen mírnění zvuků, ale také podpora soustředění a zlepšení paměti. Zlepšení stavu si pochvaluje 97 % uživatelů a první známky zlepšení pozorovali již po dvoutýdenním užívání.

Skládá se z Ginko biloby, extraktu z Pinus Pinaster Ait, konzymu Q10 a oxidu hořečnatého.

Je určen pro všechny, kdo mají šum v uších nebo Tinnitus, ať už je vám 30 nebo 60 let. Užívá se většinou 1 – 2 x za den a v klasickém balení najdete třicet tablet.

Předcházejte změnám nálady, podrážděnosti, neurózám, poruchám soustřední i spánku, jež jsou způsobené nepříjemnými zvuky s různou intenzitou. Stačí vyzkoušet účinný doplněk stravy a žít konečně spokojeným, zdravějším a plnohodnotným životem.