Za lyžováním nemusíte do Alp, navštivte malebné Jeseníky!

0
276

Přemýšlíte, kam vyrazit na vánoční dovolenou? Období zimních radovánek se blíží rychlostí blesku, a proto byste si měli s výběrem lyžařské lokality pospíšit, než bude všude obsazeno. Představte si tu pohodu. Celý den na lyžích, občas si dát na zahřátí teplý svařák u kiosku pod sjezdovkou, a večer trávit v příjemném prostředí hotelu s rodinou třeba u deskové hry. Abyste nemuseli sedět hodiny u počítače a hledat horské hotely, přinášíme vám tip na skvělý lyžařský pobyt v kouzelných Jeseníkách.

Lyžování v Jeseníkách

Není nutné jezdit za lyžováním do předražených resortů v Alpách. V České republice se nacházejí malebné oblasti plné sjezdovek a horských chat. Stačí si jen vybrat tu pravou. Mezi oblíbené lyžařské lokality patří Jeseníky. Nezaměnitelná příroda okouzlí každého vášnivého horala. Jeseníky lyžování vám pomohou odbourat stres a dostat se do pohody. Největší Ski areál v Jeseníkách nese název Karlov. Najdete zde 11 sjezdovek, které můžete navštívit s jedním jediným skipasem. Nedaleký hotel Kamzík vám poskytne kvalitní ubytování u sjezdovky s příjemným personálem. Jeho vzdálenost od Karlova je pouhých 650 m, a navíc nabízí svým hostům možnost využít skibusy, které vás dopraví až ke sjezdovce či k běžkařským tratím na Praděd. Nenechte se ale zmást! Na nejvyšší hoře Jeseníků najdete kromě tras pro běžkaře také sedm sjezdovek. Lyžování na Pradědu je oblíbené jak mezi pokročilými lyžaři, tak i v řadách začátečníků, kteří si tento zimní sport teprve osahávají.

Kde se ubytovat?

Příjemné ubytování nabízí hotel Kamzík, jenž poskytuje řadu služeb pro své hosty. Kromě toho, že se nachází v lokalitě plné sjezdovek, disponuje navíc i vířivkou, kterou určitě oceníte, až se vrátíte celí promrzlí z lyžovačky. Jste ze zimních sportů rozlámaní? Využijte masáží, jež napraví vaše pohmožděné tělo a příjemně naladí na večer. Stejně tak můžete v hotelu zapracovat na své fyzičce v posilovně, nebo si zaplavat v bazénu. Ubytování si snadno domluvíte na webových stránkách hotelu www.hotelkamzik.cz.