Léto je obdobím, kdy sportují i lidé, co přes rok nevytáhnou paty z domu. Sluníčko přímo láká k tomu, abyste vyběhli za město nebo sedli na kolo a vydali se poznávat krásy okolí. Otázkou je jak se na to správně obléci?

Můžete samozřejmě navštívit nějaký sportovní řetězec a nakoupit drahé oblečení od světoznámých značek. Ale potřebujete to? Dáme vám tip na lepší řešení – je jím značka Kilpi. Tento výrobce sportovního oblečení a doplňků své výrobky testuje severem, vyvíjí i vlastní materiály, jako například Siberium®, přesto vás potěší zajímavými cenami. Najdete u nich vybavení na zimu i na léto, do města i do přírody, na kolo i na běh. Pojďme si prohlédnout sortiment.

Co si obléknout na běh či na kolo?

Vydáte-li se v tomto parném počasí běhat, oblékněte si toho co nejméně – třeba funkční triko s krátkým rukávem a kraťasy. Na kolo si vezměte přímo cyklistické oblečení, pojede se vám pohodlněji. Zejména muži ocení pánské kraťasy s polstrováním, bude se jim příjemněji sedět.

Zatímco oblečení na běh volte podle aktuálního počasí venku za oknem, na kole se připravte i na přeháňku. Dojedete dále, venku budete delší dobu, a tak se může stát, že sprchne. Vezměte si s sebou proto bundu. Kilpi má v nabídce lehké dámské bundy na běhání a na kolo i pánské cyklistické bundy. Dají se složit, schováte je do taštičky na kole. Případně si můžete pořídit malý cyklistický batůžek, i ten najdete v sortimentu značky Kilpi.

A co si obout?

Boty, které vám budou pohodlné. Někteří lidé si na běhání kupují raději o půl čísla nebo o číslo větší obuv, nejlepší je vyzkoušet to. Stavte se proto osobně do některé z českých prodejen Kilpi, jsou po celé ČR. Objevíte v nich právě i sportovní a outdoorovou obuv, do nabídky byly zařazeny špičkové trekové a běžecké boty od světoznámých značek. O kvalitu a pohodlí pro svou nohu se nemusíte bát, ty jsou u Kilpi samozřejmé.