barley-871994_1920

V poslední době jsou zelené potraviny hojně skloňovaným pojmem. Úzce totiž souvisí se superpotravinami, neboli potravinami nabitými zdraví prospěšnými látkami. Zelené potraviny jsou ceněné zejména z toho důvodu, že vyrůstají v ekologicky čistých oblastech, které nebyly kontaminovány umělými hnojivy. Tím je zaručeno maximum účinných látek s blahodárným vlivem na lidský organismus.

Zásobárna bílkovin Spirulina

Největším producentem Spiruliny je Japonsko. Poptávka po této sladkovodní sinici je velmi vysoká. Je to z toho důvodu, že obsahuje značné množství vitamínů skupiny B, vitamíny C, D, E a v neposlední řadě karotenoidy. Doplněk stravy BIO Spirulina je doporučován hlavně veganům a vegetariánům díky bohatému množství bílkovin. Nahrazuje totiž proteinové přípravky, které jsou získávané z živočišných zdrojů.

Nutričně významná Chlorella

Kde jinde naleznete tak široké spektrum nutričních látek než ve sladkovodní řase Chlorella? Zároveň je i nevyčerpatelnou zásobárnou chlorofylu, který má příznivý vliv na regeneraci organismu. Přípravek BIO Chlorella představuje kompletní výživný koktejl všech potřebných látek, které přispívají ke správnému fungování imunitního systému.

mlady-jecmen-v-tabletach-275g-0.gif.big (1)

Svěží mladý ječmen

Mladý ječmen, nebo také můžeme říkat zelený ječmen, se sklízí ve stádiu, kdy obsažené látky dosahují svého maxima. Široká škála vitamínů, minerálních látek a stopových prvků si tak ponechá nejvyšší možnou účinnost, která poté pozitivně ovlivňuje činnost obranyschopnosti organismu. Preparát Mladý ječmen v tabletách se zaměřuje i na detoxikaci a s tím spojenou správnou funkčnost metabolismu. V tomto doplňku stravy byly použity mladé listy ječmene, které dosáhly výšky nanejvýš 22 cm. Proto si můžete být jistí, že svému tělu dopřejete největší možnou míru biologicky aktivních složek.