Podzimní móda je považovaná za královnu mezi návrhářskými kolekcemi. Je oblíbená i mezi ženami, mimo jiné i proto, že na rozdíl od letních často odhalujících modelů skýtá možnosti skrýt určité tělesné proporce, které přímo nechceme stavět na odiv.

A ty materiály a barvy! Přestože od vizážistek víme, že tzv. podzimních typů žen (tj. typů žen, kterým svědčí a nepostrašuje je líčení a oděvy pouze v teplých odstínech) je nejméně, v kombinaci s chladnějšími šedými, stříbrnými či namodralými očními stíny nebo doplňky sluší podzimní měkké barvy oblečení i typům jarním, letním i vysloveně zimním.

Bohužel jsme ale také někdy v plískanicích nuceny využít pozimní šály, vysoké límce a krempy klobouků i pro zakrytí rozpraskaných rtů, oteklých nosů a uslzených očí.

Chceme-li si užít té příjemné stránky hry s látkami a barvami, zkusme říjnovým atakům virů a bakterií předejít a svá těla obléct a opevnit dostatečně zevnitř.

Enzymoterapie lékem Wobenzym již přes třicet let vykazuje velkou spolehlivost při zvýšení obranyschopnosti organismu v boji s virózami a bakteriálními infekcemi. Tělo podpořené obdobnými enzymy, které samo užívá, i per orálně enzymovou kúrou 2x denně 7 tablet, spouští svoje imunitní procesy bez prodlevy při prvním útoku virů či bakterií a je tak schopno snáze odolat nemoci.

A naopak v případě, že se nestihne nasadit Wobenzym, coby nejznámější enzymový lék u nás, preventivně, pomáhá při nasazení k léčbě k zásadně rychlejšímu hojení, omezení otoků a celkově k menším a kratším projevům nemoci.

Takže není na co čekat: žádný podzim se v posledních desetiletích bez hromadných chřipkových strastí neobešel… Správnou délku medikace vám doporučí v každé lékárně. Více na www.wobenzym.cz.