V našich zeměpisných šířkách jsou červnové dny z celého roku nejdelší a se zvyšujícím se počtem hodin, kdy září slunce, se zvyšují i teploty vzduchu a vod. Stojatých i tekoucích, v nádržích či tocích, přírodních i umělých.

Kromě slunečního svitu a letních radovánek se ale na scénu dostávají i nepopulární mykózy, na něž některé ženy trpí i mnohokrát do roka, o nejvyšší četnosti v koupací sezóně nemluvě.

Aby se vám krásně dlouhé letní dny nezdály naopak k nevydržení strašlivě nekonečné a nemusely jste si zoufat nad svými tělesnými útrapami typickými pro ženy s oslabenou imunitou intimních partií, můžete se konečně chronických mykóz zbavit.

S pomocí enzymoterapie prostřednictvím léku Wobenzym se můžete dostat do skupiny žen, které si užívají léta, tepla i pohodového koupání beze strachu z kvasinkových infekcí už jen z pohledu na mokré plavky.

3x denně 7 tablet Wobenzymu po dobu 10 týdnů funguje jako posilující kúra, která postiženým vaginálním tkáním pomůže obnovit imunitu, která bude dostatečnou bariérou proti vnějšímu prostředí. Pokud jste právě v akutní fázi a užíváte antimykotika, nasaďte Wobenzym ve stejné medikaci ihned jako podpůrnou léčbu a pokračujte i po vymizení příznaků. Stávající kvasinková infekce ustoupí rychleji, omezí se průvodní příznaky a nepříjemné svědění až bolest a zasažené tkáně se rychleji a zcela zhojí. Několika týdenní investice do sebe vám zase dovolí mít bezstarostné nejen letní radovánky. Více na www.wobenzym.cz.