Zdroj: Spokar

Nosit rovnátka je stále častější i mezi dospělými. Rovnátka jsou vítaným pomocníkem pro ty, kteří chtějí rovné zuby. Ne každý zubní kartáček se ale hodí pro ošetřování zubů s rovnátky. Zajímavou novinku představuje zubní kartáček SPOKAR O, který se vyrábí na Vysočině.

SPOKAR O se od klasických zubních kartáčků pro dospělé liší zástřihem vláken. „Zástřih vláken do tvaru „U“ s kratšími vlákny ve střední řadě usnadňuje přístup k zubům kolem zámků a drátků rovnátek. Jemná ultra měkká polyesterová vlákna se zaoblenými konci dokonale odstraní zubní plak a jsou šetrná k dásním,“ říká produktový manažer SPOKARu David Fučík.

Kartáček má další vychytávky výhodné pro ty, kteří používají rovnátka. „Oblé držadlo kartáčku se příjemně drží, tenký prohnutý kartáček a malá hlava kartáčku usnadňují přístup ke všem zubům i kolem rovnátek,“ doplňuje Fučík s tím, že kartáček SPOKAR O slouží dospělým a dospívajícím s fixními rovnátky.

Zdroj: Spokar

Zubní kartáček SPOKAR O má několik barevných provedení. „Barvy a obal tohoto zubního kartáčku odpovídají moderní době, brali jsme ohledy na požadavky mladších zákazníků,“ dodává Fučík s tím, že cena nového kartáčku je 65 korun.

Zdroj: Spokar

„V kombinaci se speciální zubní pastou, mezizubním kartáčkem a jednosvazkovým kartáčkem je kartáček SPOKAR O zárukou správné péče o zuby s rovnátky. Zuby s rovnátky vyžadují důkladnou hygienu, protože kolem zámečků se nadměrně hromadí plak a to může to vést odvápnění skloviny a nevratnému poškození zubu a také k zánětu dásní. To může v důsledku znamenat vytvoření zubního kazu nebo nežádoucího zabarvení zubu. SPOKAR O odpovídá dnešním normám pro efektivní péči o zuby a dásně. Vlákna jsou velmi jemná, rovně střižená a hlavička kartáčku je malá natolik, aby bylo možné čistit pohodlně i zadní zuby. Navíc jsou tyto zubní kartáčky dostupné v nádherných barevných kombinacích, kdy si je opravdu zamiluje každý. V neposlední řadě je výhodou zubního kartáčku SPOKAR O také jeho cena. SPOKAR, to je vysoká kvalita a perfektní design za rozumnou cenu,“ říká ředitelka firmy BELdental prodávající zboží pro stomatology Zuzana Heiník Bělová.