Potýkáte se s nadváhou a žádná dieta nefunguje? Nebo se jen chcete udržet v kondici, ale všechny ty permanentky do fitka a zdravé potraviny vás stojí tisíce korun měsíčně? Poradíme, jak zhubnout téměř bez námahy a navíc ušetřit.

Hubnutí nemusí vždy znamenat zátěž pro peněženku a vaše nervy. I bez drastických diet se dá shodit pár kil a nemusíte si přitom odpustit ani svá oblíbená jídla. Kromě toho si navíc můžete vybrat takový druh cviků či sportu, který nejen pomůže vylepšit postavu, ale ještě vás i zabaví.

3 způsoby, jak za nízké náklady docílit vysněné postavy

Hubněte snadno, rychle a zábavně. Přinášíme hned 3 tipy, které vám pomohou docílit postavy, o které sníte.

1)   Využijte slevy z akčních letáků a vařte doma ze základních surovin

Dodržujete už nejméně pátou dietu, ale žádná nezabrala tak, jak měla? Tajemství není v tom vynechat určitý typ potravin. Je třeba mít především pevnou vůli a stanovit si jasná pravidla. Klidně si dejte dvakrát do týdne tři kostičky čokolády a na snídani bílé pečivo, předem si však určete, které dny tomu tak bude a tuto zásadu neporušujte.

Začněte si vařit doma, inspirujte se zdravými recepty z kuchařek i internetu a jezte lehká a zároveň chutná jídla. Zdravé potraviny dnes nabízí v podstatě všechny supermarkety. Zapomeňte tedy na průmyslově zpracované výrobky a hledejte přirozené potraviny. Z několika základních ingrediencí pak vykouzlíte lahodnou večeři, kterou ocení i vaše figura.

Již samotné domácí vaření vám ušetří pěkný peníz, my však máme ještě jeden tip, jak ulehčit vašemu rozpočtu. Sledujte akční letáky a vybírejte zboží se slevou. Že nemáte čas každý den procházet papírové nabídky? Mrkněte na Tipli.cz, kde najdete všechny online letáky na jednom místě. Snadno tak budete mít přehled o všech produktech v akci.

2)  Pořiďte si vhodné sportovní vybavení s cashbackem

Aby nedošlo na staré známé pořekadlo sportem k trvalé invaliditě, budete určitě potřebovat to správné sportovní oblečení, obuv a doplňky. Pokud se chystáte začít pravidelně běhat, je třeba myslet na vhodnou obuv. Kvalitní funkční triko zase zpříjemní pocit z cvičení a ušetří vás od nepříjemného svědění či vyrážky z pocení.

Tipli.cz spolupracuje s více než 750 obchody, ve kterých získáte cashback neboli peníze z nákupů zpět. Pokud se zdarma zaregistrujete a do oblíbeného obchodu se prokliknete skrze tento portál, po zaplacení objednávky a jejím schválení se vám určité procento vrátí zpět na Tipli účet. Odsud si můžete nechat peníze vyplatit na svůj bankovní účet, a to už od 1 Kč.

Proto na stránkách Tipli mrkněte na sekci Móda, kde najdete kvalitní obuv i oblečení s cashbackem, nebo si prohlédněte rovnou obchody z kategorie Sport. Při registraci na stránkách na vás navíc čeká vstupní bonus 100 Kč.

Cashback lze uplatnit na produkty všeho druhu a jde o časově neomezenou nabídku. Ať už se tedy rozhodnete cvičit dnes nebo za rok, s Tipli máte slevu jistou. Například sportovní boty v e-shopu eObuv vás s Tipli budou stát až o 3 % méně. A najdou se i obchody, kde za nákup s cashback portálem získáte zpět až 33 %!

Náš tip: Rozhodla jste se ušít svým drobečkům teplákovou soupravu? Kvalitní teplákovina s potiskem je k dostání například v obchodě www.snovelatky.cz.

1)  Hubněte z pohodlí domova – vyzkoušejte online kurzy

Pokud máte problém s cvičením před dalšími lidmi, vyzkoušejte některé z online kurzů. Nemusíte už utrácet za odborníky, kteří si účtují i více než 1 000 Kč na hodinu. Vyměňte konzultace za videokurzy, které vám namísto sníženého sebevědomí opravdu pomohou!

Zkušení lektoři poradí, které cviky pomohou s vybranými partiemi a podle jejich předcvičování se naučíte hubnout pravidelně doma. Často se navíc dozvíte i zajímavé informace o zdravém jídelníčku, který je vhodné zároveň s kurzy dodržovat.

Videokurz Zhubni chytře můžete mít nyní s Tipli levněji o 400 Kč a k tomu ještě s cashbackem 10 %. Celkem 110 videolekcí s přesným návodem a 60 zdravých receptů zakoupíte běžně za 1 380 Kč. S Tipli bude vaše cena pouze 980 Kč, ze které navíc dostanete 98 Kč zpět.

Za celý kurz zaplatíte 882 Kč, tedy nižší cenu, než jakou byste dali za hodinovou lekci s profesionálem. Za stejných podmínek na Tipli pořídíte také kurz Hýbej se chytře, se kterým se vám bude cvičit jedna báseň. Neodkládejte na zítra, co můžete udělat už dnes. Zaregistrujte se na Tipli a začněte hubnout levně a zábavně.