Je za námi další sportovní utkání mezi Spartou a Slavii. Tak, jako se dalo čekat, dopadlo pro Spartu prohrou. Jenomže spousta z fanoušků Slavie zase prorokovalo, že své smolné roky určitě zlomí a tentokrát vyhraje. Jestliže jste si vsadili, již víte, zda jste vyhráli, nebo ne.

Sázejte a vyhrávejte

U utkání, u nichž je poměrně vysoký předpoklad, jak dopadnou, je velmi vhodné vsadit si menší či částku peněz. Letenské prokletí stále trvá. Slavia neprohrála v utkání se Spartou již od března 2016, celkem šlo již o 12 soutěžních zápasů jdoucích v řadě za sebou. V neděli 6. prosince 2020 vyhráli sešívaní hezkých 3 : 0, tedy velmi výrazně. Trenér Sparty Václav Kotal i tak dál slibuje, že se jeho tým bude prát.

Nový lyžařský trenér

Sázet můžete samozřejmě i na mnohé jiné sporty, a to třeba na stránkách sazeniformat.cz. Teď v zimě je populární kupříkladu lyžování. Nového kouče, který jí bude pravou rukou, odhalila naše úspěšná a slavná Ester Ledecká. Je jím Franz Gamper, který pochází z italského Ultenu. Sice nás rychlostní závody letos teprve čekají, ale tréninky už jsou v plném proudu. Po boku Tomáše Banka bude stát zmiňovaný Franz Gamper. Dříve tuto roli plnil Bankův bratry Ondřej, kterého si můžete pamatovat jako bývalého úspěšného závodníka. Staral se především o ideální závodní stopu. Ledeckou teď čeká snowboard, na němž by měla jet 12. 12. 2020 v italské Cortině d’Ampezzo. Na lyžích jsou v brzké době na řadě sjezdy a super-G ve francouzském Val d’Isere.

Vsaďte si pravidelně nebo alespoň občas na oblíbeného sportovce či tým a užijte si radost z výhry. Dříve či později se vám vyhrát bezesporu podaří.