Na české dresy se světovou kvalitou od DDsport dnes narazíte všude. Firma se za svých 30 let na trhu etablovala tak, že ji zná každý, kdo se pohybuje v oblasti profesionálního i amatérského sportu.

Stačí se rozhlédnout kolem sebe, abyste zjistili, že výhody dresů od DDsport již objevil nejeden sportovní klub. Náš kluk chodí hrát fotbal – v dresech DDsport. Holka šla poprvé jako čtyřleťačka mezi mladé hasiče – a hned vyfasovala dres, opět od DDsport. Dresy firmy najdeme skutečně v každém odvětví sportu. Slaví úspěch, protože umí nabídnout propracované a pohodlné střihy, skvělé moderní funkční materiály ve světové kvalitě, a to vše zastřešuje nadstandardními službami.

DDsport se specializuje na celou škálu sportů

V podstatě nenajde téměř žádný sport, pro který by firma již neměla, nebo neuměla dresy vyrobit. U mnoha sportů musí dres splňovat více než jen reprezentativní úlohu. Typickým příkladem jsou fotbalové dresy. Ty musí poskytovat hráčům pohodlí při hře, nijak neomezovat jejich výkon, současně musí být dostatečně odolnými. Společnost však zvládá i dresy pro zimní sporty. Takže dalším žádaným sortimentem jsou hokejové dresy. Jejich střihové provedení firma konzultuje s předními hokejovými kluby, bývají proto vychytané skutečně v každém detailu. Hokejové dresy se skládají z vrchního dílu dresu, z hokejových návleků a štulpen. Dresy jsou v nabídce pánské, dámské i dětské.

Design bez kompromisu

Firma nabízí již hotovou grafiku dresů, nebo vám na střihy pro dresy k danému sportu natiskne jakýkoliv váš design, včetně sponzorů. S osobitou grafikou vám zkušení grafici z DDsport rádi rovněž pomohou.

Potisk dresů je realizován sublimačním potiskem, který je nadstandardně kvalitní a splňuje jakékoliv požadavky na barevnost, počet sponzorských log či čísel. Za větší počet log a reklam neplatíte nic navíc. Sublimační potisk zachovává barvy po dlouhá léta, a je též odolný při častém praní. K potisku lze využít i zářivé fluo barvy. Jak krásně mohou vypadat dresy od DDsport? Podívejte se například na povedené motokrosové dresy, ale i na cyklistické dresy.

Proč si vybrat dresy od DDsport?

Rozhodně kvůli kvalitě a designu dresů, ale nejen to. Všechny dresy jsou u DDsport trvale archivovány a můžete si je následně doobjednávat v potřebné velikosti klidně již od 1 kusů. Dresy milují profesionální, poloprofesionální i amatérské sportovní kluby či sportovci-jednotlivci.