Máte rádi letní dovolenou? Jistě, to je velmi jednoduchá otázka, není snad nikdo, kdo by ji neměl v oblibě. Chvilky nicnedělání, slunění se a poznávání nových kultur a krajů, tomu zkrátka a dobře nelze odolat. Připomenout si toto období můžeme i o vánočních svátcích. Stačí si předat dárek, jenž symbolizuje letní kraje a navnadí vás na nadcházející červen, červenec a srpen. Pokud milujete jižanskou gastronomii, naladíte se tím spíše! Olivový olej znamená vydatnou posilu do kuchyně, ať už děláte čokoládový dort, zeleninový salát nebo se chystáte na královskou krkovičku.

Dejte najevo opravdu vybraný vkus

Mohou být omšelé a fádní, ale také nápadité a plné života. Vánoční dárky jsou vizitkou především toho, kdo je pod stromeček umístil a ruku na srdce – vy se snad nechcete blýsknout před celou rodinou? U nedělního oběda si pak tuto sváteční pozornost vychutnáte všichni, protože tento dárek doslova prochází žaludkem. Z olivové rodiny se rekrutují i zajímavé firemní dárky, jimiž ukážete, že máte o další spolupráci velký zájem. Inspirace jižní tradicí, která se hodí i v našich zeměpisných šířkách, naučte se obdarovávat tak, aby vaši blízcí rozhodně nezapomněli!

Dárky pro ženy, ty se zkrátka musí umět vybírat! Pokud víte, že gastronomie je její velkou zábavou, pak už máte pár zajímavých tipů. Balsamico nebo olivové tajemství z Řecka, Itálie anebo španělských regionů, kde se slunečními paprsky šetřit skutečně nemusí. Dozrávají pod nimi nejlepší plody na světě, i kdybychom si to přáli, naše část světa nemůže konkurovat. Extra panenský olivový olej z celé Evropy na olivum.cz vám do kuchyně přinese radost a plno nových chutí. Přivoňte si a poznejte aroma čerstvě posečeného trávníku nebo rajčat a bazalky, na talíři pak zaručeně neodoláte!