Brýle mohou velmi dobře dotvářet image nejedné ženy či muže. Jenomže velmi často přichází situace, ve kterých jsou brýle nepohodlné a překážející. Ať už používáte brýle chvíli, nebo se na jejich pomoc spoléháte již několik let, měli byste vyzkoušet kontaktní čočky!

Důvodů je hned několik: pohodlnější život, snadná aplikace, odlehčení od zátěže, kterou si možná ani neuvědomujete, ale taktéž skutečnost, že je na trhu nový druh jednodenních kontaktních čoček!

Kontaktní čočky pohodlné pro celodenní nošení

Nepostradatelnou vlastností kontaktních čoček je, aby byly příjemné pro uživatele po celý den. Jestli jste však tuto zdravotní pomůcku vyzkoušeli, jistě jste se také setkali s čočkami, které vám neseděly, a bylo nutné je po několika hodinách vyjmout.

Toho se s kontaktními čočkami Biotrue nemusíte vůbec bát! Jsou vyvinuty tak, aby sloužily stejně, jako vaše oči a byly pohodlné po celý den. Nechybí jim totiž bioinspirace, neboli inspirace fyziologií lidského oka a jeho skutečnými potřebami.

Přednosti kontaktních čoček Biotrue

  • Protože čočky Biotrue zadržují vlhkost, udrží si po celou dobu používání svůj tvar a požadované optické vlastnosti.
  • Obsahují vysoký podíl vody a to 78% tak, jako rohovka, díky napodobení lipidové vrstvy slz čočky nevysychají a zároveň je zajištěna dostatečná prostupnost kyslíku.
  • Vidění zůstává stejně ostré v průběhu celého dne, nedochází k žádnému zakřivenému či zkreslenému a rozostřenému vidění.
  • Optika high definition znamená, že je čočka vytvořena tak, aby redukovala světelné kruhy a oslnění i při horších světelných podmínkách.
  • Můžete je s důvěrou používat, máte-li dalekozrakost i krátkozrakost.

Kontaktní čočky Biotrue oceníte nejen na dovolené, při sportu a ve výjimečných příležitostech, ale skutečně každodenně v průběhu celého roku. Jsou totiž komfortní, spolehlivé, kvalitní a zaručují zdravé nošení.