Vydejte se na Chelsea a užijte si fotbal naplno a živě

0
263

Také vás zasáhla vlna fandovství v ledním hokeji? Za chvíli bude hokejové klání u konce a je načase zamyslet se, jakému sportu fandit v dalších měsících. K nejoblíbenějším u nás jednoznačně patří fotbal. Proč se tedy nevydat na zájezd na zápas Chelsea, užít si jedinečnou atmosféru, zároveň potěšit své přátele či rodinu a připravit jim netradiční a nezapomenutelný zážitek?

Všichni, kdo už na podobném zápase v zahraničí byli, vědí, jak je při utkáních vzduch nabitý energií, euforií, nadšením, ale také soudržností fanoušků a odhodláním hráčů, kteří chtějí divákům nabídnout jen to nejlepší.

Bojíte se ceny? Nemusíte, přesvědčte se sami.

Jestliže vás od podobných zájezdů do zahraničí odrazuje cena vstupenek, nedejte se mýlit. Na mnohé z nich si totiž lze objednat levné vstupenky, díky nimž se na utkání snů vypraví i ti, kteří penězi příliš nepřekypují.

Vybrat si můžete např. levné vstupenky na Arsenal. Jste překvapeni? Ano, i na takovéto utkání se dají sehnat lístky za příjemné ceny. Budete moci sledovat hráče týmu založeného již v roce 1886, jehož trenérem je Arséne Wenger. Stadion Emirates Stadium pojme až 60 360 diváků, můžete si být jisti, že vás atmosféra vtáhne do hry a nabídne vám zážitek, jaký jste zatím nevyzkoušeli.

Navštívit můžete i stadion Anfield Road o kapacitě pro 45 500 diváků. Zde shlédnete utkání týmu Liverpool s tradicí od roku 1892 a trenérem Jürgenem Kloppem. Rezervujte si lístky na FC Liverpool a těšte se na zájezd plný sportu a nejlepších hráčů fotbalu.

Vstupenky na utkání fotbalových týmů jsou skvělým dárkem k narozeninám, výročím, ale také výborným nápadem na zájezd jen tak s přáteli, na kterém si oddechnete, prožijete nejen fotbalový zážitek, ale také si můžete vychutnat kouzlo dané země, ochutnat tamní kuchyni a sledovat fanoušky, jak se od těch našich liší. Nenechte si ujít příležitost a objednejte si lístky i vy, budete zaručeně nadšeni.