By: John Lustig

Jestliže trpíte oční vadou, nebo jejich více sloučeními, určitě tušíte, že máte ve srovnání s lidmi mající zdravý zrak mnohem nekomfortnější život. Hledáte nové a nové informace, které jsou kvalitní, jako např. na webu http://www.duovize.cz/jake-jsou-ocni-vady-a-onemocneni/.

Nyní vám však může pomoci oční klinika Neovize.cz, která může pomoci až 9 z 10 klientům a dopřát jim lepší vidění a tím hlubší požitek ze života.

Co vše pro vás NeoVize udělá?

Tato oční klinika poskytuje komplexní péči očí. Zaměření najdete v oblasti refrakčních vad oka, léčbě zeleného a šedého zákalu, při léčbě onemocnění sítnice a sklivce, nebo třeba keratonu.

Mezi refrakční vady patří dioptrické vady oka, jež mají za vinu horší vidění. Většinou jsou dobře řešitelné díky brýlím nebo kontaktním čočkám. Neúčinnějším a především trvalým je chirurgické řešení!

Můžete zde zařadit krátkozrakost, která je nejčastější a často se projeví už v dětství. Někdy se jedná o lehkou vadu, někdy ale může dosáhnout až k těžké a progresivní vady. Dalším typem je dalekozrakost, která znamená špatné vidění na krátké vzdálenosti a jíž nemusí rodiče u dětí v nízkém věku vůbec poznat. Pak se opět projeví kolem 40 let věku.

Další oční vadou je astigmatismus, který zjednodušeně znamená, že se oko nepodobá kouli, ale vajíčku. Je tedy špatně zaostřováno a je nutné nosit brýle. Často se tato vada spojí ještě s další oční vadou.

Na klinice NeoVize.cz ale najdete i léčbu šedého zákalu neboli katarakty, které je způsobeno věkem. Postihuje pacienty nejvíce kolem 65. roku věku a později. Další pomoc je poskytována pacientům se zeleným zákalem, který je velmi závažný a zákeřný. Jeho počátek je často skrytý a projeví se třeba pozdě, při trvalém postižení zraku. Tady jej však dovedou rozeznat dříve! A dalším typem očního onemocnění, které tady léčí je onemocnění sliznice!

Mnohem více informací a podrobné kontakty najdete na adrese http://www.neovize.cz/jake-jsou-ocni-vady-a-onemocneni/. Buďte i vy spokojenější a žijte plnohodnotnější život! Díky této oční klinice vám to bude téměř jistě umožněno!