Odborná péče, kterou nám poskytují zubní ordinace, je čím dál dražší. Ať už potřebujete vyměnit drolící se plombu, dotvořit část zubu, který se vám ulomil kvůli skrytému kazu, nebo vás čeká cokoli jiné, vaše peněženka bude po návratu domů mnohem lehčí.

Nejjednodušší a nejlepší cestou, jak ušetřit za zdravý a hezký úsměv je kvalitní čištění zubů.

Navštivte dentální hygienu

Zní to neuvěřitelně, ale drtivá většina dospělých si čistí zuby nedostatečně. Právě dentální hygiena vás dokonale poučí o tom, jak si správně vyčistit zuby, popíše správné návyky a zásady, které při péči o ústní dutinu dodržovat.

Také vám poradí, jaké pomůcky si máte pořídit, protože bez nich si jednoduše zuby nikdy dobře nevyčistíte. Neměla by vám chybět zubní nit, mezizubní kartáčky, kterých by mělo být ve vaší skříňce hned několik velikostí a bez nichž se zubního kazu nezbavíte, atd. Také se dozvíte, na co si dát při čištění zubů pozor a spoustu dalšího.

Ordinaci dentální hygieny je důležité navštěvovat pravidelně.

Obraťte se na zkušenou a prověřenou zubní kliniku

Abyste byli s péčí o zuby a všemi souvisejícími službami absolutně spokojení, pečlivě si vyberte kliniku, které své zuby svěříte „do rukou“.

Kvalitní a odbornou péči těch nejkvalifikovanějších odborníků nabízí Brandeis Clinic. Zde vás šetrně zbaví zubního kamene, poradí, jak správně dbát o své zuby a mezizubní prostory.

Díky dostatečné zubní péči předejedete zánětu dásní a s ním souvisejícímu krvácení dásní, zápachu z úst a hrozící paradontóze.

Klinika Brandeis Clinic používá 3 základní metody profesionálního čištění zubů

  1. Odstranění zubního kamene ultrazvukem
  2. Air-flow – šetrné čištění povrchu zubu s pomocí vzduchu, vody a mikročástic sody nebo vápníku. Zub je tak dočasně zbaven zubního povlaku i nechtěného zabarvení
  3. Fluoridace – brání úbytku vápníku ze zubní skloviny neboli demineralizaci. Ta způsobuje např. citlivost krčků. Fluoridace posílí zubní sklovinu a chrání ji před bakteriemi a kyselinami, ale také je účinnou prevencí před vznikem zubního kazu u dětí

Obraťte se i vy na tým kvalifikovaných odborníků na svém místě. Svou práci vykonávají se zápalem, odborně, citlivě a mají neocenitelné, praxí získané zkušenosti. Zanedlouho se budete těšit a chlubit zdravým, krásným, zářivým úsměvem.