Máte vlasy vlnité, krepaté, zničené, nebo kudrnaté a nelíbí se vám to? Každý den si doma vlasy musíte žehlit a to jim rozhodně neprospívá, vy tím zaberete spousty času a pak přijdete do vlhkého prostředí, nebo zmoknete a je to opět tam kde to bylo?

Pak vyzkoušejte brazilský keratin, který si můžete nanést pohodlně i doma sama a je to velmi jednoduché. Není třeba navštěvovat salon. Stačí si koupit ty správné pomůcky a můžete začít. Co je třeba. Speciální šampon, brazilský keratin a dobrá žehlička. Dobré je použít i závěrečnou masku.

Vlasy umyjte pomocí čistícího šamponu. Já používám kopřivový, je levnější a má stejné účinky, jako mají šampony, které se na aplikaci doporučují. Vlasy vysušte tak na 50%. Vezměte si rukavice a do misky nalijte keratin, který na vlasy budete pomocí štětce nanášet stejně, jako byste si barvily vlasy. Vlasy rozčešte a nechte keratin působit 20 minut.

Po 20ti minutách přípravek smyjte a vlasy vysušte pomocí fénu. Když jsou vlasy 100% suché, vezměte žehličku, kterou necháte rozehřát na 200 stupňů a pramen po pramenu vyžehlete. Každý pramen minimálně 8x až 10x přežehlete.

Od této chvíle budou vaše vlasy rovné ať se děje co se děje. Brazilský keratin je opravdový zázrak, který musíte mít, pokud vás vaše vlasy nechtějí poslouchat. Po aplikaci bude nadšeni. Budete mít krásné a lesklé vlasy, které vám bude každý závidět.

Nechte se zlákat moderní technikou narovnání vlasů. Brazilský keratin je naprosto dokonalý pomocník, který pokud jednou vyzkoušíte, budete ho používat pořád. Pro zvýšení efektu se doporučuje nanést vlasovou masku. Keratin lze aplikovat i na prodloužené vlasy.