Hasičské dresy pro malé i velké

0
715

Hasičské sporty se v současné době těší velké popularitě. Vždyť tým dobrovolných hasičů najdete téměř v každé vesnici. Zachraňují, pomáhají, ale také závodí v hasičském sportu.

Sen mnoha malých kluků je stát se hasičem. Požárníci ovšem přitahují i dospělé, především z řad dam, pro které je hasičská uniforma nesmírně sexy. Jejich hlavním posláním je ale zachraňovat. A záchrana jako taková může mít několik podob. Máte v plamenech dům? Zavoláte hasiče. Vylezlo vám kotě do koruny stromu a nechce se mu dolů? Zavoláte hasiče. Nemůže váš tatínek vylézt z vany? Zavoláte hasiče. Jsou tu zkrátka pro nás.

Všestranní záchranáři

Hasiči jsou zkrátka všestrannými záchranáři, což samozřejmě zvyšuje nároky na jejich fyzickou kondici. Z tohoto důvodu vznikl hasičský sport, svého času nedílná součást tréninku hasičů profesionálních, který se postupně rozšířil i mezi laiky, většinou se rekrutující z tzv. hasičů dobrovolných.

Hasič atletem

V hasičském sportu se tak mísí prvky z hasičského zaměstnání s prvky atletickými. A pozor, zdaleka se nejedná jen o pánskou sportovní disciplínu. V závodech hasičů tak narazíte na spoustu žen. Oblečených do pěkných dresů! Právě dresy jsou pro sportovní hasičské týmy specifické. Jsou jejich poznávacím znamením. Proto se na ně zaměříme.

Parametry hasičského dresu

Hasičské dresy musí být funkční a pohodlné. Hasiči v nich musí být umožněn volný pohyb. Jedním z nejvýznamnějších českých dodavatelů hasičských dresů je výrobce sportovního oblečení DDsport (DDsport.cz), specializující se na týmové oblečení pro hasiče. S propracovaným střihem a z materiálu, které vám při závodech zaručí stoprocentní pohodlí.

Hasičské dresy všech velikostí

V nabídce najdete dresy pro hasiče všech velikostí – od největších, nejrobustnějších až po ty nejmenší a nejdrobnější včetně žen. Profesionální grafici navíc vyslyší jakékoliv vaše přání a na vámi vybraný střih navrhnou jakýkoliv design včetně tisku zářivých fluo designů. Zkrátka si s vaší poptávkou dají na čas a navrhnou to nejlepší možné řešení.

Buďte originální

A nemáte-li čas vymýšlet nový design, zcela jistě si vyberete z nabídky designů, které v DDsport mají v šuplíku. Tak neváhejte! Sezona 2020 se nezadržitelně blíží a jsme si jisti, že i v ní budete chtít být originální. S hasičskými dresy od DDsport takoví stoprocentně budete!