By: Elaine

Kdo z nás by netoužil mít dokonalou pleť a řasy krásné, sexy, dlouhé a husté? Určitě je to sen nejedné z žen. Jak se k tomu ale dopracovat?

Velmi oblíbené je prodlužování řas, kdy si necháte v salonu přilepit řasu na řasu a dokonale si tak vykouzlíte nádherně dlouhé řasy, které nemusíte denně líčit, ale probudíte se již nalíčená. Tyto řasy ale mají nevýhodu a to takovou, že vám vypadávají a po nějaké době už efekt není takový, jaký by měl být. Navíc se řasy na vašich očích mohou různě přetáčet a vy musíte velmi opatrně spát. Samozřejmě, že i prodloužení řas také něco stojí.

Dalším řešením, jak mít krásné, husté a dlouhé řasy je fakt, že si pořídíte sérum pro růst řas. Díky biomimetickým peptidům, dokážete řasy prodloužit a zahustit. Tímto přípravkem jim dodáte pevnost a zahustíte je. Prodloužíte si tak své řasy bez toho, abyste na ně museli lepit řasy umělé a zvládnete to pohodlně sama doma. Díky tomu, že se všechny účinné látky dostanou až ke kořínkům řas, podpoříte velmi účinně jejich růst. Vaše řasy nejen že budou až o 50% delší a hustější, budou však také mnohem zdravější. Tento fenomén, který se k nám na trh dostal, je velmi žádaný a ženy si jej velmi rychle oblíbily.

Tento výrobek nemá žádné vedlejší účinky, samozřejmě se nesmí dostat přímo do kontaktu s okem, pokud se tak stane, je třeba oko okamžitě vymýt. Pokud budete výrobek používat denně, pak vám vydrží až 3 měsíce, což je velmi dlouho. Výrobek je určen nejen na řasy, ale i na obočí. Vhodný je především pro ty, kdo mají řasy slabé a krátké. Výsledky uvidíte již za 4 týdny. Vyživit můžete i řasy, které jsou již prodloužené, nebo zahuštěné.

Aplikace je velmi snadná. Nemusíte chodit do salónů, ale vše provedete pohodlně z vašeho domova snadno a rychle. Nechte si závidět krásné řasy i vy. Pořiďte si sérum, které vaše řasy zahustí a prodlouží.