BB krémy, v posledních měsících je jimi svět doslova poblázněn. Víš ale o nich všechno?

BB krémy jsou skvělé hlavně proto, že brání tomu, aby se ti make-up  roztékal. Mnoho BB krémů navíc nabízí i ochranu před UV paprsky.

Autor obrázku: Sodanie Chea

BB krém je určen pro všechny typy pleti a zaručuje hydratační a ochranné schopnosti, zároveň ale pleť sjednotí a vyhladí póry, takže pod BB krém nemusíš nanášet bázi. Také ale lehce kryje. Bohužel se jim ale budou muset vyhnout slečny, které mají těžší akné, protože BB krém toho moc nepřekryje. Ale od toho tu pak jsou CC krémy. Mají také pleť rozzářit, rychle se vstřebat a nezanechávat mastný film. Hodně BB krémů obsahuje i ochranu před UV záření, což je v létě určitě výhoda.

BB krém se nanáší úplně stejná jako jiný tónovací krém či make-up a měla bys dbát hlavně na dokonalé rozetření u vrásek a snažit se vyvarovat tomu, aby BB krém nebyl v obočí či ve vlasech. Přebytek krému na chloupcích lehce pak odstraníš vatovým tampónkem či tyčinkou.

BB krém ale však neber jako náhradu za normální pokladovou bázi pod make-up. BB krém má už totiž vlastnosti make-upu i podkladové báze, a tak není potřeba nic navíc používat.