Co jsou CC krémy?

Miliony žen po celém světě si oblíbily BB krémy. Objevily se na trhu teprve nedávno, avšak „BB“ zná snad každý. Jejich konkurenty jsou CC krémy, které by měly být, jak již říká název, o něco lepší.

Nejprve bychom si měli říct, co jsou vlastně BB krémy. Jedná se o takové krémy, jež dokážou naši pleť skvěle hydratovat a sjednotit. Dále ji pak chrání před UV zářením a rozjasňují ji. Mezi jejich přední výhody patří, že jsou dobře roztíratelné a navíc vypadají na obličeji úplně přirozeně.

Autor obrázku: Yamashita Yohei

Mají však také nevýhodu. Ženy si stěžují, že nejsou dost dobře krycí. Pro toho, kdo má pleť téměř bez chybičky, jsou správnou volbou, avšak ženy trpící akné musí ještě kromě BB krémů používat korektory, a proto vnikly CC krémy.

Vylepšené BB krémy, které umí vše, co BB a ještě navíc – mají skvělou krycí schopnost, takže už můžete zapomenout na zbytečné používání korektorů.

Existují také CC krémy, které v sobě mají anti-aging složku, tzn. že jsou vhodné také pro ženy, kterým se již tvoří vrásky. CC krém vyniká svou lehkostí a také obsahem olejových složek. CC krémy již dobývají Koreu a Ameriku. V ČR se pravděpodobně objeví již za několik měsíců.