rovné zuby s rovnátky
rovné zuby s rovnátky
rovné zuby s rovnátky, Autor obrázku: Loren Kerns

Ne každý z nás má takové štěstí a narodí se s krásnými a rovnými zuby. Většina z nás se musí potýkat s problematickým postavením zubů. Naštěstí se dnes nejedná o neřešitelný problém. Nerovnosti v postavení zubů se dá odstranit jak u dětí tak i dospělých. Léčbou těchto nerovností se zabývá ortodoncie Praha. Nerovnosti jsou odstraňovány pomocí specifické korekční pomůcky – rovnátek. Ty mohou být připevněna na zuby na pevno, nebo mohou být vyjmutelné. U každého pacienta se doba nutnosti nošení rovnátek liší. Starost o svůj vzhled s rovnátky již nemusí mít ani dospělí, neboť rovnátka se stala novým módním trendem. Jestliže máte přesto obavu, můžete si nechat nasadit rovnátka, která neupoutávají pozornost. Záleží jen na vás.

Ortodoncii Praha najdete na zubní klinice Praha. Zubní klinika by měla nabízet komplexní stomatologickou péči. Moderní zdravotnická stomatologická zařízení si váží svých pacientů a snaží se jim nabízet jen tu nejkvalitnější péči. Příjemné prostředí a kvalifikovaný personál jsou samozřejmostí. Lidé dnes nemají času nazbyt a tak je objednání na prohlídku nutností. Personál vás objedná a následně také vstoupíte do ordinace v předem stanovený čas. Žádné zbytečné čekání! To ocení jak pracovně vytížení lidé tak rodiče s malými dětmi, které jsou při čekání nervózní. Nespokojte se s málem a chtějte pro sebe i své děti standardní služby!

Prague Dental Clinic splňuje všechny výše zmíněné standardy a proto se jedná také o zařízení, které často navštěvují i pacienti ze zahraničí. Všechny potřebné informace naleznete na webové adrese www.praguedentalclinic.cz. Již žádné čekání a komplexní stomatologickou péči budete mít na jednom místě. Na Prague Dental Clinic naleznete oddělení anestezie, záchovné stomatologie, protetiky, dětské stomatologie, stomatochirurgie, implantologie, ortodoncie, dentální hygieny a parodontologie. Objednejte se na vstupní vyšetření ještě dnes!