Každý, kdo někdy zažil zánět močového měchýře nebo močových cest dobře ví, jaké nepříjemné a svízelné onemocnění to je! Pálení při močení, které vhání nemocnému slzy do očí, nutkání chodit na toaletu i když máte téměř prázdný močový měchýř, zvýšená teplota a nevolnosti, to vše jsou příznaky zánětu. Bohužel, často se stává, že se nemoc vrací a dovede pacienta pořádně potrápit.

Braňte se účinně doplňky stravy

Zánět močových cest bývá způsoben vícero příčinami: mohou za něj bakterie, oslabení organismu, náchlada a různé jiné. Důležité je nejen předcházet mu používáním spodního prádla jako jsou košilky, nemít holá záda a podbřišek a nesedět na studeném, ale více než vhodné je starat se o zdravý chod močových cest i užíváním potravinového doplňku – brusinek.

Extrakt z brusinek od Naturvita a.s.

Cenově přijatelný a na trhu dobře dostupný je kupříkladu doplněk stravy Brusinky. V balení najdete 60 tablet, což vám vystačí na měsíc. Doporučeno je užívat dvě tablety denně, čímž získáte 800 mg koncentrovaného přírodního extraktu z brusinek. To odpovídá v poměru 1 : 25 konzumaci 20 000 mg čerstvých brusinek!

Tento přírodní extrakt z brusinek vám poslouží jako prevence proti zánětu močových cest a jejich udržení ve skvělém stavu. Také ale přispívá k přirozené obraně těla, slouží jako ochrana srdce a cév i jako prevence před infarktem.

Proč vsadit na výrobky Naturvita a.s.

Jedná se o českou společnost, která sídlí nedaleko od Zlína. Veškeré doplňky stravy jsou vyráběny s ohledem na nejnovější studie, co nejúčinnější pomoc zákazníkům a zároveň s přihlédnutím na finanční dostupnost. Nejenže vyrábí produkty za příznivou cenu, ale jsou i dobře dostupné po celé ČR. Můžete si je koupit jednoduše v lékárně, nebo si je objednat přes internetové stránky www.naturvita.cz.

Spolehněte se i vy na extrakt z brusinek od společnosti Naturvita a chraňte účinně nejen své močové cesty, ale mějte zároveň zdravé srdce a cévy.