Co bychom si, dámy, namlouvaly, zimní móda je slušivá jen v teple na přehlídkovém molu. Na konci minulého měsíce jsme si vyzkoušely, že ležérně rozvlnit boky se nám v třeskutých mrazech jednak nechce, a pak ani nejde, a také ani není nikdo, kdo by svůdnou chůzi ocenil. Všichni totiž cupitají schouleni v křeči se staženými rameny sotva vidouce v průzoru mezi čepicí a šálou.

Rozbalit to venku s nezamrzlým úsměvem a grácií lze pořádně až v teple na jaře. Je k tomu ale třeba zdravé vzezření a notná dávka vkusu (nebo nespoutané odvahy), čemuž kapesník u nosu, únava až vyčerpání a kašlající projev přitažlivosti nepřidá.

Když ale spojíte módní s užitečným a nahřívaje se na slunci budete popíjet trendy horké nápoje a teplé freshe, pojídat skvělé lehké saláty a 3x denně slupnete 5 dražé léku Wobenzym kvůli imunitě, budete uvolněně zdravě nejen vypadat, ale také se cítit. Rozšafnost, energičnost, jiskra v oku a možná až mírná lehkovážnost je mnohem víc sexy než přátelům z postele po telefonu horečnatě líčit, proč nemůžete jít večer do kina a na drink.

A pokud vás už ta druhá společensky neatraktivní varianta postihla, pomozte svojí již pokořené obranyschopnosti aktuálně a k nasazeným lékům od lékaře přidejte enzymoterapii, jako podporu při léčbě a v rekonvalescenci, abyste nezabředly do vleklých chronických potíží a dostaly se do kondice v nejkratším nožném čase. Lék Wobenzym zrychlí přísun protilátek k zasaženým místům, omezí bolest i otoky a zkrátí i zmírní průběh nemoci tak, že nebudete muset ani svou krátkou indispozici nikomu vysvětlovat.