sauna-4 Vychutnejte si dokonalý odpočinek, kdykoliv chcete a pořiďte si domácí infrasaunu. Stačí na to jen elektrická zásuvka a prostor jen o něco málo větší než metr čtvereční. Infrasauna se tak snadno vejde i do malého bytu a investici do ní zaručeně oceníte. Nejen že si odpočinete, ale uděláte i něco pro své zdraví.

Kvalitní infrasauny a infrakabiny vás totiž zahřejí pomocí infrazáření, které má prokazatelně léčivé účinky – uvolňuje svaly, zlepšuje prokrvení nebo třeba snižuje otoky. Musíte si dát ale pozor, jakou infrasaunu si do bytu pořizujete. Levné domácí infrasauny a infrakabiny mají jen laciné zářiče, které mají úzké spektrum paprsků. A proto jen zahřívají a neléčí.

Pozor na laciné materiály z Číny

Pokud tedy chcete opravdovou kvalitu, je dobré nevybírat z hromadně vyráběných infrasaun za 20 tisíc korun, ale podívat se po kvalitní české práci jakou nabízí třeba firma SaunaSystem.

Rozdíl v kvalitě je velký. Kromě zářičů ho poznáte i na dalších věcech. Sériově vyráběné infrasauny a infrakabiny jsou často z Číny a jsou v nich použité laciné materiály. Dřevo je nekvalitní a nezačištěné, bohatá výbava je často jen na ozdobu místo, aby fungovala, a saunu musíte předem nahřívat i 20 minut.

sauna-5Český výrobce = kvalitní materiál + kompletní servis + výkonné zářiče

Kvalitní domácí infrasaunu či infrakabinu nemusíte předehřívat, je vyrobená z kvalitních materiálů, které vydrží mnoho let, a není složitá na údržbu. Připravte se však na to, že za kvalitní infrasaunu do bytu si připlatíte. Zároveň se ale nemusíte bát, že vás její nákup zruinuje – seženete ji do 50 tisíc korun.

Kvalitní výrobce, jako je třeba SaunaSystem, vám navíc i malou domácí infrasaunu udělá na klíč podle vašich představ a zajistí i kompletní servis.