Umělé lezecké stěny jsou u nás čím dál populárnější. Využívají je nejen dospělí a to nejen muži, ale i ženy, ale také děti různého věku. Jde o sport, kde se dbá o bezpečnost, kvalitní vybavení a zapálený personál.

Jestliže máte tento sport také rádi, anebo vlastníte přímo horolezeckou stěnu, určitě vám nesmí chybět mnohé horolezecké potřeby. Chcete li vědět, kde kvalitně a za dobrou cenu koupit lezecké chyty, lana, karabiny a další, tady je rada: navštivte webové stránky společnosti Makak climbing s.r.o., která vyrábí horolezecké stěny a mnohé další.

Společnost s letitými zkušenostmi

O kvalitách Makak climbing s.r.o. svědčí skutečnost, že se na poli výroby lezeckých potřeb pohybuje už od roku 1990! Za tu dobu nasbírala mnoho neocenitelných zkušeností, které se dají získat jen praxí, ale také kontakty s dodavateli různého lezeckého vybavení, díky čemuž může nabídnout přijatelné ceny.

Ví, co zákazníci potřebují a chtějí a jejich přání jim ráda plní. Dovede pro vás vytvořit řešení vašich projektů nebo podnikatelských záměrů a dobře poradit se vším, co se tohoto oboru týká. Obchodní aktivity jsou spjaty nejen s našimi, ale i zahraničními zákazníky!

Najdete vše, co potřebujete

Nabídka zahrnuje skutečně velké množství zboží. Můžete si nebo svým blízkým pořídit průvodce lezením, sedací úvazky, karabiny, lana a smyčky, expresky, lezecké boty, jisticí pomůcky, ferraty, ale také věci pro camping, vybavení do ledu, přilby a další doplňky.

Na své si přijdou i ti, kdo potřebují pracovní vybavení, jako např. pracovní úvazy, pracovní lana, přilby, karabiny, příslušenství, tlumiče pádu a mnohé jiné.

Určitě vás potěší nabídka zboží ve výprodeji, na kterém můžete značně ušetřit.

Neváhejte a navštivte Shop.Makak.cz! Vyberete si kvalitní zboží za dobrou cenu od výrobce, který ví, že prodává dobré zboží!