Vyřešte své bolesti zad a zpříjemněte si život!

0
333

Bolestí zad trpí velká část našich obyvatel i celého světa. Příčin je několik. Patří k nim sedavý způsob života, málo pohybu, chybené zatěžování svalstva, stres i nemoci. Protože žijeme rychle, nemáme čas na sport nebo odpočinek, poznamenává se nám to na našich zádech. A ty, i když chodíme na rehabilitaci, opakovaně bolí a táhnou. Jak se zbavit bolesti zad, aby nás opakovaně neobtěžovala?

Jak na bolest zad?

Návodů je hned několik! Můžete si vybrat:

Rehabilitace a následné naučené cvičení – pokud vás někdy skutečně hodně bolely záda, víte, že pomůže spec. fyzioterapeut. Naučí vás, jak cvičit, udělá několik procedur a vy byste měly tyto naučené cvičení doma pravidelně opakovat. Mnoho z nás ale cvičí špatně a spíše si záda ještě ničíme…

Plavání – další výbornou formou jak na bolest zad je plavání. Zajděte si do aquaparku a dopřejte svým zádům krásný relax.

Léky – pokud nezabírá cvičení ani masáže a plavání, sáhněte po lécích. Tato forma ale neřeší bolest zad, jen ji tlumí.

Iplikátor – využívat můžete i různé kvalitní pomůcky, které vám od bolesti ulehčí. Jednou z nich je Iplikátor. Jde o akupresurní podložku, která slouží pro vaše kvalitnější zdraví a pohodlnější život. Umí zmírnit bolest, zlepšit relaxaci a dokonce i sportovní výkon. Vězte, že je na trhu již 24 let a je to registrovaný zdravotnický prostředek!

Můžete si vybrat z několika provedení ať už rozměrových, nebo materiálových. Například malý Iplikátor v provedení režné plátno (označení klasik), bavlna (komfort), nebo fólie (profi). Dodá pocit tepla v místě aplikace, podpoří imunitní systém, odplaví zplodiny metabolismu, uleví křečím svalů, zmírní lokální bolesti i ty vzniklé na základě degenerativních změn nebo kloubní chronické traumatické bolesti …

Pomozte si i vy od bolesti zad s pomocí Iplikátoru! Vyzkoušejte to, co ověřily miliony zákazníků.