Děláte si doma masáže? Pořiďte si masážní oleje či emulze a poznáte citelný rozdíl!

0
302
Autor obrázku: Nick Webb
Autor obrázku: Nick Webb

Mezi námi snad není nikdo, kdo by neměl rád masírování bolavých, unavených a ztuhlých svalů. Ano, je fakt, že někomu se příčí chodit do masážního studia, ale domácí péči si nenechá ujít snad skutečně nikdo.

Ať už si děláte masáž z jakéhokoli důvodu – bolí vás záda, máte přetažené svaly po vydatné cyklo vyjížďce, nebo se chcete jen tak příjemně unavit, pro všechny druhy masáží je výborné použít speciální masážní emulzi nebo olej. I profesionální masér, wellness a spa centra používají tyto výrobky, aby svým klientům dopřáli to nejlepší, tak proč si je nepořídit domů?

Masáže pro milovníky sportu

Jestliže sportujete, jistě vám přijde vhod udělat si automasáž s hřejivým efektem. Právě tak slouží masážní emulze EMSPOMA speciál růžová. Obsah účinných látek zajišťuje hřejivý dojem, její použití vyvolává u masírovaných partií těla pocit prohřátí a tepla. Účinek je dlouhodobý. Je využívána také jako preventivní masáž proti poruchám koordinace a nepříjemným, bolestivým svalovým křečím.

Mezi masážními emulzemi najdete i ty, které jsou určeny proti bolesti, k prokrvení pokožky, pro regenerační a rehabilitační masáž chodidel, svalů, kloubů a šlach, nebo pro všechny druhy sportovních a kondičních masáží a další.

Uvolňující masáž s vůní bylinek

Jestliže máte rádi relaxační masáže celého těla, nebo si děláváte uvolňující aromaterapeutickou masáž, přijdou vám vhod kvalitní masážní oleje. Skvělá nabídka internetového obchodu maseri.cz nabízí masážní oleje s přírodním složením, které mají regenerační a protizánětlivé účinky, přináší prokrvení, zjemňují i zklidňují pokožku.

Vyzkoušejte masážní olej Orchidej pro relaxační či aromaterapeutickou masáž. Tento olej napomáhá k omlazení pokožky, její výživě a regeneraci. Je nápomocný i při zvýšené duševní námaze, stresu a depresích. Jemná a velmi příjemná vůně orchidejí navodí pocit uvolnění a vitality.

Autor obrázku: Tara Angkor Hotel

Dopřejte si éterické oleje

K masážím neodmyslitelně patří i éterické oleje. Využívají je i prvotřídní wellness centra a spa k inhalaci i do koupelových či masážních preparátů. Velký výběr éterických olejů uspokojí požadavky každého zákazníka. Nechybí olej z borovice, levandule, eukalyptu, máty, mateřídoušky, rozmarýnu, pomeranče, tea tree a ylang – ylang. Každý vám přinese odlišné působení na smysly.

Kde sehnat kvalitní a prověřené přípravky k masážím

Vše výše uvedené nabízí jeden z největších e-shopů s tímto zaměřením v České republice – e-shop maseri.cz. Vyznačuje se rychlými doručovacími lhůtami, velkým počtem zboží skladem, vysokým počtem stálých spokojených zákazníků, kteří zde opakovaně nakupují. Nechybí zajímavé akce, díky nimž ušetříte, nabídka zboží pro sport, wellness procedury, pro sauny a vířivky…

Nezbývá, než si vybrat masážní olej a pomůcky a vychutnat si úlevu a relaxaci z masáže.