Jestli doma nemáte vířivku, ale měli jste možnost vyzkoušet si ji na dovolené, nebo víkendovém wellness pobytu, jistě jste pozorovali její blahodárné účinky. Cítili jste se jistě odpočatí, zrelaxovaní, uvolnění a velmi spokojení. Jestli jste tyto pocity přičítali právě tomu, že jste na dovolené, nebo odpočinkovém pobytu, nenechte se mýlit! Bylo to právě vířivkou a jejím velkým vlivem na vás.

Tento pocit si můžete dopřát třeba denně u sebe doma. Stačí, pořídíte-li si vířivku.

Investujte do kvality

Při výběru vířivky rozhodně nevybírejte jen podle ceny. Musíte vzít v potaz i další kritéria, jako je počet trysek, materiály použité při výrobě vířivky, její prostornost, počet míst k sezení i ležení, pohodlí při ovládání, případně další funkce, jako je kupříkladu protiproud a mnohé jiné.

Precizní společnosti zajišťující prodej vířivek nabízí vystavení i těch nejluxusnějších vířivých van v showroomech. Využijte tuto jedinečnou možnost a prohlédněte si kvalitní výrobky na vlastní oči.
Spousta z nich je trvale skladem, a pokud je nutné individuální objednání přímo z USA, proběhne do 8 týdnů. Je možné domluvit se i na úpravách vířivky dle vašich přání nebo potřeb.

Vířivky pro větší počet osob

Na místě je zmínit se i o vícemístných vířivých vanách. Vejde se do nich kupříkladu 9 osob, většinou je k dispozici jedno lehátko a zbytek míst k sezení.

Jestli si pořídíte vířivku, lehce v sobě rozproudíte krev a proberete se. Postačí, když si dáte koupel s vodou o stupeň nebo dva nižší, než je teplota lidského těla. Naopak, budete-li chtít nastolit tělu i duši klid před nočním spánkem, použijete vodu s teplotou o 1-2 stupně vyšší a nechte se příjemně unavit a uvolnit.

Pořídíte-li si menší či větší vířivku, zaručeně v ní získáte přítele, bez kterého byste si už neuměli představit žít.