Dámská zdravotní obuv Abeba
Dámská zdravotní obuv Abeba
Dámské pantofle – protiskluzové

Kvalitní zdravotní obuv uleví unaveným nohám, sníží zatížení svalů i kloubů, a především je zárukou správného držení těla. Dopřáváte takové obutí i vašim nohám? Měli byste.
Vbočený palec, zborcená klenba, vážné problémy s páteří či Achillovými šlachami. To je jen malý výčet chorob, které vám hrozí, pokud budete svá chodidla zatěžovat nevhodně zvolenou obuví. Ta přitom na regálech obchodů bohužel převažuje.

Jak vybíráte svou obuv?

Jakými parametry se řídíte při výběru obuvi? Zajímá vás spíše design, výše podpatku a to, jak v botách vaše nohy vypadají? Nezávisle na pohodlí? Pak děláte velkou chybu. A zaděláváte si na zmíněné zdravotní potíže. Ty se přitom zpočátku projevují nenápadně, ať již se jedná o občasné bolesti zad, kloubů či lýtkových svalů. Následky ale mohou být přímo katastrofální. Léčba mnohdy bývá zdlouhavá, bolestivá a ne vždy úspěšná. Tomuto stavu je samozřejmě lepší předcházet a nohám ideálně pravidelně věnovat náležitou péči. Ony si ji totiž zaslouží.

Uvědomte si, jak své nohy zatěžujete

Pokusili jste se někdy spočítat, kolik hodin týdně prostojíte? Ať již čekáním ve frontách, na vlak, tramvaj či autobus? A co pak ti, kteří často stojí či chodí při výkonu jejich povolání? Není se čemu divit, že nohy patří mezi nejvíce zatěžované orgány těla. Po většinu dne nosí celou váhu vašeho těla. Čím více tedy vážíte, tím více je zatěžujete. A tím větší péči je třeba jim věnovat.

Dopřejte svým nohám péči, kterou si zaslouží

O své nohy se zkrátka musíte starat. Tu a tam jim dopřát relaxační lázeň a příjemnou masáž, ať již manuální, nebo přístrojovou. Nejvíce ale nohám prospějeme nošením vhodné ideálně zdravotnické obuvi.

Zdravotnická obuv pro každého

Pojem zdravotnická obuv je trošku matoucí. V očích laické veřejnosti se totiž jedná o obutí pro seniory a tělesně postižené. Tak tomu ale není. Například v portfoliu společnosti PP SERVIS, s.r.o., jež se specializuje na výrobu kvalitních zdravotnických oděvů a obuvi, se setkáte s modely vhodnými pro všechny generace.

Dámská zdravotní obuv

Pod kategorií dámská zdravotní obuv konkrétně najdete jak obuv klasickou, tak obuv specializovanou, z níž si vyberou ženy všech věkových kategorií. Vaší pozornosti by neměla uniknout pružinová obuv PRIMAVERA s odpruženou patní částí, jež při chůzi snižuje tlak na svaly i klouby. Výsledkem je ideální držení těla, které je pro celkové zdraví klíčové. Velké oblibě se v tomto segmentu těší především designově zajímavé zdravotní pantofle.

Obuv na léto? Ultralehké SUECOS

Sháníte vhodnou obuv na léto? Pak bychom vás rádi upozornili na produktovou řadu s ultralehkou obuví SUECOS. Ta na první pohled připomíná populární CROCSY, ale pro naše chodidla je mnohem vhodnější. Tato řada sice byla původně navržena pro pracovníky potravinářských provozů, ale pro svůj neotřelý design je vhodná i pro běžné nošení.

Sandály OXYPAS

Pohybujete se celý den po keramické dlažbě, na které vám často hrozí uklouznutí? Ať již v gastronomické provozovně či zdravotnickém zařízení? Riziko pádu při výkonu svého povolání eliminujete pořízením praktických sandálů z řady OXYPAS. Ty totiž disponují speciální protiskluzovou gumovou podrážkou s tzv. antistatickým bodem, díky kterému bota k podlaze dokonale přilne. A neuklouzne. Touto podrážkou je opatřena i zdravotní obuv ABEBA, které navíc nechybí ani antibakteriální úprava. Tyto boty jsou navíc velmi lehké a na chodidlech je ani neucítíte.
Už víte, jaký model zvolíte? V obuvi všech zmíněných řad budou vaše chodidla jako v prachových peřinách. Tak jim to dopřejte. Ona se vám za to odvděčí. Mimo jiné i zdravou páteří.