Rehabilitační lehátko – nezbytná pomůcka nemocnic, fyzioterapeutů i soukromých lékařů

0
198

Bolestmi zad, krční páteře, kloubů nebo komplikacemi způsobenými úrazy u nás trpí stále více osob. Příčinou je sedavý způsob života, nedostatek pohybu, adrenalinové sporty a jejich stoupající obliba a mnohé další. To vede nemocné do nemocnic, k lékařům či fyzioterapeutům, kde se jim snaží pomoci.

Nezbytnou potřebou pro péči o pacienty jsou rehabilitační lehátka, která musí splňovat množství požadavků, aby sloužila, jak mají. K předním výrobcům u nás a dodavatele rehabilitačních lehátek patří společnost RESI. S jejím přispěním budete moci vykonávat rehabilitace pohodlně a pro pacienta příjemně.

Proč se obrátit na firmu RESI?

Společnost RESI, jejímž společníkem je Karel Poborský, vicemistr Evropy 96 v kopané, se výrobou rehabilitačních lehátek a dalších potřeb zabývá již 15 let. Za tu dobu si získala stálé odběratele v mnoha oblastech zdravotnických zařízení.

Nabízí 43 typů lehátek, která jsou vyráběna v Třeboni a na něž je poskytován záruční i pozáruční servis. Lehátka slouží k rehabilitacím, fyzioterapii, cvičení Vojtovu metodu, gynekologickým vyšetřením atd. V nabídce se nachází i transportní a odpočinková lehátka.

Mezi výrobky najdete i doplňkový nábytek pro zdravotnictví, jako jsou židle, otočná křesla, čekárenské lavice, zástěny nebo kompletní vybavení pro rehabilitaci. Dokonce si lez objednat i rehabilitační pomůcky, např. cvičící míče, ribstole, odborné knihy…

Nenechte si ujít zboží za akční ceny

Pro koncové zákazníky nabízí RESI i zlevněné zboží, s jehož pořízením uspoří několik tisíc korun. Jde o nová lehátka, židličky či doplňky ze skladových zásob. Kupříkladu lehátko JORDAN F2h je nyní levnější o celých 7 000 Kč.

Spojte se i vy se společností RESI a získejte spolehlivého a kvalitního partnera, který vybaví vaši ordinaci či jiné zdravotnické zařízení vybavením s mnohaletou životností.