By: RyC – Behind The Lens

Muži a ženy jsou naprosto rozdílní nejen co se vztahu týká, ale také v profesním životě a v různých životních situacích. Každé pohlaví řeší věci trošku jinak. Co se týká pracovní stránky, ženám jde především o to, aby je práce bavila, naplňovala je a byla pro ně něčím, co dělají rády. Peníze jsou u nich až na druhém místě.

Muži zase většinou dělají jakoukoliv práci a to jen proto, aby si mohli obstarat životní standard, mohli žít v blahobytu a dopřát si mnohá nezdravá jídla. Raději myslí v první řadě na auta a domy. Auta jsou však pro ně priorita, pro ženy je pak spíše priorita hezké bydlení. Více než hezkému autu, dají přednost dekor acím v bytě a tomu, aby se tam cítily příjemně. Muži se potřebují cítit příjemně hlavně za volantem.

Co se týká povídání si s přáteli, tak dámy toho navyprávějí mnohem více svým kamarádkám, kdežto muži do detailu nezacházejí, ale za to si rádi přidávají a vyprávějí i věci, které až takové jako je realita nejsou.

I na konflikty reagují obě pohlaví různě. Zatím co něžné pohlaví se snaží být při hádkách klidnější, muži jsou těmi, kdo více situace hrotí a více křičí. Cítí se silnějšími a dávají to najevo.

Od přátelství ženy čekají uspokojení a možnost vypovídat se někomu dalšímu, muži jsou spíše soupeřivější a rádi vyzdvihují to, co se jim povedlo a co považují za úspěch.

Co se týká citů, ty samozřejmě raději a více dávají najevo něžná stvoření, naopak pánové se považují za drsňáky a říkat co cítí a jak to vidí, to není nic pro ně. Raději dělají, že city nemají, než aby o nich hovořili.

A nakonec potom to nejlepší na nás ženách je to, že dokážeme dělat více věcí najednou, což se o mužích rozhodně říct nedá a každá z nás ví moc dobře, že tohle je prostě pravda a strčíme tím muže do kapsy.

O tom, kdo je lepší, se hovořit nedá, protože jsou samozřejmě věci, které muži zvládnou lépe a jsou pak také věci, které lépe zvládají ženy.