Rybí tuk pro zdravé srdce, heřmánek proti úzkosti. Využijte sílu doplňků výživy pro svůj prospěch

0
326

Doplňky výživy, které obsahují cenné minerální látky nebo vitamíny jsou pro naše tělo potřebných palivem, díky kterému může zajišťovat pokročilejší funkce, jako je například výkonný imunitní systém nebo správná syntéza látek pro podávání optimálních sportovních výkonů. Jenže těchto látek existuje nepřeberné množství a je velmi těžké se v nich zorientovat. Naštěstí vám přinášíme tip na informační zdroj, kde se dozvíte celou řadu informací o vlastnostech vitamínů nebo doplňků výživy, které často vidíte kolem sebe.

K čemu je dobrý rybí tuk?

Víte, že byste měli každý týden jíst alespoň dvě porce rybího masa? Jenže málokdo z nás to dokáže skutečně dodržet. V důsledku nízkého příjmu zdravých omega-3 a omega-6 mastných kyselin se objevují problémy se srdcem a cévami. U Eskymáků se onemocnění srdce téměř nevyskytují, protože pravidelně přijímají v dostatečném množství rybí tuk. A jaké má další výhody a proč se zamyslet nad tím, jestli ho naše tělu skutečně potřebuje nebo ne, se dozvíte na stránce Beltina.cz.

Heřmánek se hodí téměř na jakýkoliv problém

Oblíbená bylina nejen našich babiček, ale také moderních doplňků výživy pomáhá řešit problémy s úzkostí nebo nespavostí. Má antibakteriální účinky a používá se při potížích s ekzémy nebo vyrážkami. Spolu s jeho zklidňujícími vlastnosti se hodí pro vnější použití při problémech s akné. Při vnitřním podání zase řeší menstruační bolesti a pomáhá s trávením. Heřmánek a odvar z něj má skutečně výjimečné vlastnosti, které je dobré vyzkoušet. Uvidíte, že často není potřeba sahat po drahých komerčně vyrobených léčivech, ale postačí čistá síla z přírody.

Další informace o léčivých rostlinách a vitamínech

Protože informací o tom, co nám může pomoci a zlepšit náš život, není nikdy dost, je tu stránka, kde se dozvíte všechno podstatné. Beltina.cz nabízí přehledný výčet všech známých bylin – hloh, kozlík lékařský, informace týkající se kilkve a jiných bylinek, také o přínosu vitamínů, minerálů a doplňků výživy. V databázi nemocí se můžete dočíst, jakou léčbu je vhodné zvolit a co vám pomůže se rychleji zotavit.