Zatímco česká nejvyšší hokejová soutěž pomalu finišuje, reprezentace se již připravuje na jeden z vrcholů letošní sezony, jímž je určitě mistrovství světa, které se v tomto roce bude konat na území Ruska. Tato tradiční hokejová země má bezesporu co nabídnout a šampionát bude zcela jistě stát za to. Že nevíte, v jakých halách se bude hrát a s kým budou soupeřit naši hokejisté? Nevadí, mnohé podrobnosti vám prozradíme a poradíme, na kterém webu se informovat mnohem podrobněji.

Tradiční sportovní stánky

V první řadě je dobré vědět, kde se bude MS v hokeji 2016 konat. Program budou hostit dvě velké hokejové arény. Tu první představuje VTB Ice Palace v Moskvě. Jedná se o víceúčelovou halu, která již v minulosti hostila slavné zápasy ve wrestlingu, boxu, basketbalu nebo MMA. Její celková kapacita je stanovena na 12 000 diváků. Druhým hokejovým stánkem je Yubileyny Sports Palace v Petrohradu s kapacitou 7 300 lidí. Mimo sportovních akcí je známá i konáním nejrůznějších hudebních festivalů.

Program MS v hokeji 2016

Samotný program MS v hokeji 2016 začíná 6. května, a to zápasem mezi reprezentacemi Švédka a Lotyšska a zároveň duelem mezi zámořskými rivaly USA a Kanadou. Česká reprezentace zahájí šampionát v rámci zahajovacího dne zápasem s domácím Ruskem, a to ve večerním utkání od 18.15. K vidění budou postupně ale i další světové týmy, které určitě předvedou ten nejlepší hokej.

Buďte neustále v obraze!

Jestliže chcete vědět, co přináší MS hokej 2016 aktuálně, podívejte se na webové stránky www.ms-v-hokeji.cz, kde jsou přehledně k dispozici nejen důležitá fakta o letošním mistrovství světa včetně programu. Podívat se můžete i na střípky z historie světových šampionátů a na mnohé další zpravodajství. Zkrátka a jednoduše budete v obraze, a to včetně aktuálních výsledků, jež se zde budou zaznamenávat.