Zdroj obrázku: Unsplash.com

Ať už sleduješ hokej doma na gauči, nebo navštěvuješ hokejové stadiony, musíš u toho dobře vypadat. Ukaž všem, komu patří tvoje srdce. Ozdob se barvami tvého klubu!

Kdo letos pozvedne nad hlavu Stanleyův pohár? Už brzy se dozvíme šestnáctku vyvolených, která se o nejslavnější hokejovou trofej porve. Příprava na vyřazovací část je v plném proudu. Týmy nakupují hráče, doplňují svoji sestavu před playoff a stabilizují sestavu. Připrav se na toto důležité období i ty! Pořiď si hokejové oblečení. Ukaž ostatním, který tým letos vystoupá až na vrchol.

Milujete NHL? Tričko s logem oblíbeného týmu je základ!

NHL aktuálně hraje 31 týmů. Každý z nich má vlastní poznávací znaky, které perfektně poslouží jako potisk pro tričko. V nabídce eshopu Fan-store nalezneš NHL trička s barvami všech týmů. Ven můžeš vyrazit s logem Philadephie Flyers, Bostonu Bruins a dalších klubů na prsou, ale také s podobiznou aktuálně nejlepšího českého hráče Davida Pastrňáka a dalších hokejistů.

NHL trika jsou dostupná v různých velikostech. Na své si přijdou děti, dospělí, lidé štíhlí i s několika kily navíc. Produkty jsou vyráběny z kvalitních materiálů. Díky tomu ustojí i časté používání. Dobře sají pot, takže přijdou vhod i při heroických fanouškovských výkonech na stadionu. Některé z nich i hřejí, takže se nemusíš bát, že bys logo tvého oblíbeného týmu musel skrývat pod bundou.

Elegantní doplňky v zimě i v létě

Jakmile dorazí zima, přijde čas na výměnu oblečení. Optimální tělesnou teplotu udrží hokejová mikina. Stejně jako tričko nabízí dominantní znak na přední straně a barvy sladěné do podoby dresu. V nabídce ale nalezneš více variant. Můžeš si tedy vybrat, jestli sáhneš po decentní barevné kombinaci, nebo přesné kopii hokejového dresu.

Na cestu do školy i do práce určitě využiješ batoh. Pohodlné a prostorné výrobky se chlubí originálním designem. Díky němu každý na první pohled pozná, že má tu čest s velkým hokejovým fanouškem. Batoh s logem hokejového týmu doporučujeme doplnit o hokejové kšiltovky a další hokejové oblečení pro fanoušky.

Dres nejen jako ozdoba na zeď

Řada fanoušků si ve svém pokoji, případně ve speciálně vyhrazené místnosti, vytvoří svoji vlastní svatyni. Plno plakátů, obrázků, hokejového vybavení a dalších předmětů, které vyvolávají nostalgické vzpomínky. Pokud si chceš takovou místnost vybudovat i ty, pak se v něm bude vyjímat dres. NHL dresy z nabídky eshopu Fan-store pořídíš v různých velikostech a dvojím zpracování – domácí a venkovní, tedy v tmavé a světlé variantě.