By: Dan4th Nicholas

Máte rádi hokej a chcete o něm vědět vše? Mít tak všechno na jednom místě, mít vše pohromadě a dozvídat se novinky jako první? Tuto možnost má pro vás web Hokejportal.cz.

Vše důležité na jednom místě

Pokud hledáte portál, kde najdete vše, co se týká hokeje, kde najdete všechny informace, výsledky a nejnovější zprávy, pak navštivte Hokejportal.cz.

Nečekejte a hned si přečtěte nejnovější zprávy z NHL, KHL, ale i EBEL. Zde se dozvíte ty nejnovější informace ze světa hokeje. Přečtěte si o českém, ale i zahraničním hokeji, sledujte vývoj a postupy našich hráčů, mějte přehled o celkovém dění v tomto populárním sportu.

Na webu najdete mnoho užitečných informací. Pokud jste fanouškem hokeje, Hokejportal.cz bude vaší pravou rukou. Prohlížejte si tabulky, výsledky, statistiky a buďte v obraze!

Přečíst si můžete nejen aktuální informace a nejnovější zprávy, zabrousit můžete i do archivu a dozvědět se tak něco například o předešlých zápasech, které jste propásli.

Prohlédněte si stavy jednotlivých zápasů, zkontrolujte skóre a sledujte své oblíbené týmy.

Zajímá vás česká extraliga? Pokud ano, otevřete portál a prohlédněte si tabulku s umístěním, sledujte rozlosování a buďte v obraze. Všechny důležité informace ze světa hokeje najdete jenom na Hokejportal.cz.

Připravte se na MS 2015

Nezapomeňte si také přečíst nejnovější zprávy z připravovaného MS 2015. Na webu Hokejportal.cz máte veškeré informace pohromadě, stačí kliknout na tu správnou záložku a všechny informace jsou rázem před vámi. Máte možnost mít přehled o probíhajících přípravách na nastávající MS v hokeji, dozvíte se všechno, co se MS týká a budete tak perfektně připraveným fanouškem. Jakmile MS začne, jedině vy budete perfektně připraveni na boj o titul.

Neváhejte a navštivte web plný informací, zpráv a statistik. Navíc na vás zde čeká i zábavná soutěž.