Řekněte to tričkem

0
413

Blíží se Vánoce a s tím i starosti co koupit k Ježíšku. Mnoha lidem dělá seznam dárků pro rodinu vrásky každý rok, ale snad nejhůře se nakupuje pro dospívající děti, pro které není nikdy nic dost dobré. Moc oblíbené nejsou ani tzv. měkké dárky, kterými se myslí oblečení. To pak už navždy leží ve skříni. Možná jste ale jen nepřišli na to, o jaké oblečení by byl zájem. Zkuste to s tričkem s vtipným nápisem, či dokonce nějakým mottem, které nositele vystihuje.

Pohádková a Geek trička

V poslední době jsou stále více oblíbená tzv. Geekshirts. Velmi jednoduše lze říci, že jde o trička s potiskem. Není to však obyčejný potisk a jakkoliv zní tato fráze hloupě, je to pravda. Potisk na geek tričkách je vtipný, originální a svému okolí tak o sobě něco prozradíte a sdělujete tak i váš názor. Pokud vás tato trička zaujala, velký výběr naleznete na stránkách www.geekshirts.cz, kde najdete kolekci triček, která odkazují na konkrétní seriály či filmy, nebo trička prostě jen s vtipným a originálním potiskem. Kromě pánských a dámských triček jsou v nabídce samozřejmě také mikiny, čepice a pro opravdové nadšence i polštáře. Do geek oblečků můžete obléct i miminko, pro ty nejmenší jsou určená stejně vtipná body.

Retro trička

Trička s nápisem jsou sice nejvíce oblíbená mezi mladými, ale rozhodně to není žádné pravidlo. S vtipným tričkem určitě uděláte radost i starším ročníkům, stačí jen vybrat správné tričko. Pro takové případy je vhodné vybrat nějaký kousek z retro kolekce, kde určitě ocení potisk, který odkazuje na film nebo seriál z jejich mládí či dětství. Oblíbenými jsou například trička s motivem Pat a Mat a králíci z klobouku kouzelníka Pokustóna a jejich tričko vstávat a cvičit! Tričko s tímto oblíbeným večerníčkem, jehož autorem je © Vladimír Jiránek a podlicenci poskytla Česká televize, potěší jak ty mladší, tak ty starší. Není totiž snad nikdo, kdo by dva bílé králíky, kteří neradi vstávají, neznal.