Proč volit speciální sportovní oblečení?

0
269

 

Kilpi velmi dbá na zvyšování kvality svého sportovního oblečení a jeho neustálý technologický rozvoj. Na vývoji technického oblečení se podílejí i extrémní sportovci vybraní do Kilpi Racing Teamu.

 

Na sport volíme sportovní oblečení. Je to praktické a pohodlné, často také bezpečnější. Nikdo se nechce zbytečně odřít, otlačit, nastydnout nebo si nechat ofouknout záda. Speciální sportovní kousky jsou dnes pěkné, mnohdy dokonce až elegantní. Nemusíme volit žádný kompromis.

Nákupy, které baví

Když člověk propadne nějaké aktivitě, speciální módní kousky si k němu najdou cestu samy. Nákupy vás určitě budou bavit. Zdravý a sportovní životní styl je in, a na to reagují i módní návrháři. Zapálený sportovec ocení funkčnost oděvu a skvělý vzhled představuje příjemný bonus.

Jak aktivitě se chcete věnovat?

Nejdůležitějším kritériem pro výběr speciálních oděvů je sport, který hodláme provozovat spolu s ročním obdobím. S tím souvisí to, aby oblečení nikde neškrtilo, nebylo v něm horko ani zima, odvádělo dobře pot a do jisté míry tělo chránilo. Nejčastěji lidé v České republice shánějí kousky na cyklistiku, běh a pěší turistiku. Naše země je pro tyto aktivity jako stvořená a i při cestách do zahraničí můžeme takový sport snadno provozovat.

Spodní prádlo je základ

Po celý rok oceníme nejen svrchní kousky, ale i speciální spodní prádlo. Pod pojmem funkční spodní prádlo si mnozí představí teplé podvlíkačky. I v létě se budeme lépe cítit, když pod kraťasy a tílko oblékneme sportovní spodní prádlo. To bude praktické a sexy zároveň.

Kousky od Kilpi

Na venkovní sporty volíme jiné kousky, než do tělocvičny. To ale neznamená, že naše skříň musí přetékat a utratíme majlant. Věci lze efektně kombinovat a navíc díky kvalitě vydrží řadu let. Synonymem pro sportovní funkční oděvy je již řadu let značka Kilpi. Pořídíte u ní nádherné outdoor oblečení, převážně na kolo a běhání.

Co na běhání a kolo?

Běh je dnes sportem číslo jedna. Vyžaduje především kvalitní boty, a dále oblečení, které je dostatečně volné a vzdušné, přičemž chrání proti profouknutí. Abyste se cítili dobře na kole, potřebujete speciální kalhoty, nejlépe s výztuží sedu, dres, větrovku a helmu. Podobně jako u běhu oblečení odvádí pot, udrží vás v teple, zároveň je prodyšné a rychleschnoucí. Určitě je žádoucí být během sportovních aktivit dobře vidět, takže pestré barvy uvítáte.

I šaty a sukně

Kilpi, to jsou i sportovně laděné sukně a šaty, takže ženy si přijdou určitě na své. Tuto módu využijete každý den, během cvičení, outdoorových aktivit, výletů a dalšího trávení volného času. Některé kousky klidně vezmete do práce či do města.