Zima se chýlí ke konci, ale brány na zimní stadiony zůstávají otevřené

0
393

Nedávno skončené olympijské hry, paralympiáda i vrcholící play off české hokejové extraligy lákají stále více a více mladých sportu chtivých hochů k drsnému, rychlému, akčnímu kolektivnímu sportu, jímž je hokej. I když už většina rybníků v Česku rozmrzla, na stadionech rolbaři stále prohánějí své stroje, upravují plochy tak, aby se na nich ještě mohli nadšenci prohánět v rámci tréninků či jenom k přátelským zápasům mezi kamarády i partami soutěžících týmů.

Kvalitní výzbroj má dlouhou životnost a hráče je schopna ochránit před úrazy

Profesionální i amatérský sport si v každém ohledu a sportovním odvětví zaslouží základní výzbroj a výstroj vysoké kvality. Jednak je tím zaručena životnost jak výstroje, tak samotného hráče, ale i hodnotná hra bez úrazů, časových prodlev a zničeného vybavení. Brusle, puk a hokejka jsou nedílnou součástí výbavy každého hokejisty. Logicky se brusle vybírají podle velikosti, což lze s úspěchem provést i v internetové prodejně. Stačí se držet tabulek, v nichž jsou uvedeny rozměry. Nezapomeňte, že do kanad i krasobruslařských bot je třeba počítat s určitou rezervou pro teplé ponožky a při rozpínavosti nohy při pohybu.

Nechte si poradit před vhodným výběrem konkrétních částí výstroje

Další podstatnou součástí hráče, který dbá na svou bezpečnost a předchází úrazům s mnohdy fatálními následky, jsou chrániče, helma a další prvky oblečení, jež spolehlivě chrání konkrétní partie útočníků, obránců a především brankářů. Brankáři, myslete na suspenzor! Brankářská výstroj je pochopitelně odlišná od ostatní výzbroje hráčů. Pohledem na profesionální stránky firmy Bauer, jež se soustředí na prodej a poradnu hráčům na profesionální i amatérské úrovni, se snadno rozhodnete pro konkrétní oděvy a hráčské potřeby.