Lyže, snowboard, brusle, hokejová výbava, běžky, možná i vzduchovka. Po úspěšných vystoupeních českých reprezentantů na olympiádě v Jižní Koreji se budou asi kumbály v mnohých rodinách plnit novými sportovními proprietami po vzoru našich sportovců. A to je jen dobře. Česká společnost, která je z větší části už znechucená politikou, upíná své zraky k televizním obrazovkám, ráno si přivstává a fandí zástupcům tuzemské sportovní scény. Pojďme podpořit malé děti, mládež i dospělé začátečníky v jejich snaze přiblížit se částečně k hvězdám, jež výtečně reprezentují naši vlast.

Podporujte své děti v jakékoliv sportovní aktivitě

Děti tloustnou. Česká veřejnost začíná být otylejší a otylejší. Jediným spolehlivým lékem na obezitu, lenost a nezdravý životní styl je pohyb. Hýbání se v jakékoliv podobě je nejúčinnější zbraní proti fyzické i psychické stagnaci organismu. I když léto obecně bývá dobou, kdy se každému pohybuje na čerstvém vzduchu snáze než v zimě, není třeba zatracovat chladné období během zimních měsíců. Naši sportovci toho jsou příkladem. Brusle střídají s cyklistikou, atletickou přípravu během zimy doplňují běháním na běžkách, jízdou na bruslích i lyžováním.

Investujte do výbavy, v budoucnu se vám to vrátí

Rodiče, kteří v mládí hráli hokej a jejich potomci mají přirozené sklony k tomuto sportu, pátrají, kde se dá sehnat kvalitní a cenově nejdostupnější hokejová výbava. Brusle, hokejky a helmy jsou nejdůležitější součástí výbavy pro hraní hokeje. Ať už na amatérské, nebo profesionální úrovni. Kluboví kustodi už shánějí jednotné dresy pro své týmy, stejně jako trenéři doporučují konkrétní pomůcky a potřeby pro specifické posty.

Nechte si poradit od specialistů, vyhnete se pořizování zbytečností

Jiné vybavení potřebuje brankář, útočící a bránící hokejista svou výstroj doplňuje o vhodné sportovní doplňky na holeně, lokty a ramena. Prodávají se speciální kalhoty, bundy, mikiny a trika, stejně jako puky a plastrony. Pro začátečníky i zkušené hráče slouží poradna, v níž se každý dozví, podle čeho se konkrétní části výbavy na hokej vybírá.