Znáte ten pocit, že se k zubaři těšíte, protože se na rozdíl od dřívějších časů nemáte čeho bát a v křesle jste “přinuceni“ jen tak ležet a relaxovat? Začněte brát také návštěvu zubaře jako malý odpočinek od každodenního starání se o děti, o domácnost, jako příjemné narušení běžného pracovního dne a mějte krásné zdravé zuby.

Velká síla dojmů a prostředí

Tohle vše můžete zažívat, zavítáte-li do ESTHETIC DENT, zubní ordinace Frýdek-Místek. Jedná se o nově otevřenou stomatologickou ordinaci, ve které dbají o to, aby se klienti cítili dobře a uvolněně. Tomu napomáhá moderní, příjemné prostředí mající na naše smysly velký vliv.

Bezbolestnost zákroků

Spousta z nás si při slovech zubní lékař představí nepříjemné ošetření s menší či větší mírou bolesti a dostane svíravý pocit v žaludku. Cílem soukromé zubní ordinace Esthetic Dent ale je poskytnout vysoce nadstandardní, bezbolestnou stomatologickou péči.

Nabízí komplexní ošetření chrupu, ošetření kořenových kanálků, estetické rekonstrukce, protetické rekonstrukce, bělení zubů, dentální hygienu a další. Specializací této nadstandardní ordinace je zhotovení kompozitních bílých výplní anatomickou stratifikací. Tyto nadstandardní služby nejsou hrazeny z veřejného zdravotního pojištění a zubní ordinace proto nemá smlouvy se zdravotními pojišťovnami.

Špičkové vybavení

Nesmíme opomenout ani prvotřídní vybavení ordinace. Polstrované a speciálně vytvořené křeslo snižuje množství tlakových bodů a poskytuje pohodlnou podporu celého těla. Součástí vybavení jsou i panoramatický a intraorální dentální rentgeny, apexlokátor umožňující měření zubního kanálku, Air Flow Handz 2++ sloužící k odstranění pigmentací z povrchu zubu a další.

Citlivý přístup a vyhovující ordinační doba

Je-li volný čas a “vhodná doba“ k objednání vaším problémem, tady ho ztratíte. Objednat se totiž můžete mezi 08:00hod. – 20:00hod., díky čemuž si mohou udělat prostor všichni. Objednání lze kdykoliv změnit a v případě domluvy je možné ošetřit i mimo ordinační hodiny.

Přesvědčte se sami a domluvte si návštěvu v příjemné, moderní zubní ordinaci s profesionálním týmem a špičkovou péčí.