Zubař Ostrava aneb Víme, kde dělají kvalitně implantáty

0
820

Zubní zdraví je důležité pro zdraví celého organismu. O zuby však obvykle i při dobré péči s věkem přicházíme. Často se s nimi „rozloučíme i dříve“. Nejde teď o to, proč, ale co s tím. Pomohou zubní implantáty.

Pokud si říkáte, že v nejhorším skončíte na tzv. klapačkách, tak snadné to není. Rekonstrukce chrupu se stávajícími zuby je drahá. Klapačky, tedy totální zubní protéza, je sice hrazena ze státního zdravotního pojištění, ale věřte, že o plnohodnotnou náhradu chrupu nejde. Kdo by si chtěl do konce života přilepovat protézu fixační pastou (bez záruky, že bude držet) a zuby nechávat v noci ve sklenici s vodou? S touto zubní náhradou se nedá jíst jako s běžným chrupem. Je zdokumentováno, že se zdravotní stav starších lidí mnohdy zhoršuje i z důvodu nedostatečného stravování, které mají na svědomí právě státní zuby.

Chrupu jako takovému dnes lze život prodloužit pomocí implantátů

Ty snadno nahradí chybějící zub, o který jsme přišli, i bez toho, aby se obroušením musely znehodnotit okolní zuby z důvodu nutnosti nasadit můstek. Současně při úplné ztrátě chrupu dokážou dva implantáty na čelist udržet zubní náhradu tak, aby se nemusela vyndávat a svojí funkčností se mnohem více přiblížila našim původním zubům.

TIP: Zubař Ostrava, který se na implantologii specializuje, to je MDDr. Ondřej Vicher.

Nové zuby z Ostravy

Zubní specialista MDDr. Ondřej Vicher se zaměřuje na implantace zubů, kompletní ošetření bezzubé čelisti, kostní augmentaci, řízenou kostní regeneraci, sinus lift, kostní štěpy i tzv. all on four. Nabízí 3D vyšetření, klasické služby zubní ordinace, stomatochirurgii, vč. trhání osmiček.

Za kvalitní péčí dochází do ambulance i pacienti z okolních měst

Kdo hledá ordinaci pro zubní implantáty Frýdek-Místek, dobrého lékaře pro zubní implantáty Opava či zubní implantáty Olomouc, tomu se rozhodně oplatí dojet si pro profi služby do Ostravy. Díky skvělému spojení a dojezdové vzdálenosti je ordinace MDDr. Ondřeje Vichera synonymem i pro zubní implantáty Nový Jičín. Pojďte se opět krásně usmívat, bez problémů se najíst a věnovat se svým koníčkům. Bez zubů to mnohdy nejde.