Kvalitní, pevná a zdravá obuv je základem pro komfortní chůzi, běh a celkový pohyb i stabilitu chodidel. Chcete-li si uchovat své nohy v pořádku, měli byste si používat dobrou obuv v dětství i dospělosti. To neplatí jen o botách, ve kterých chodíte denně. Stejně dobře vybírejte i sportovní obuv vždy zvlášť pro sport, pro který je určeno.

Kopačky, které nezklamou

Vynikající ohlasy uživatelů jak po stránce funkční tak i designové sklízí kopačky Nike. Jejich bohatá nabídka je zárukou, že si vybere každý zákazník. Jako by byly na míru dělané, padnou každé noze. Bezchybný kontakt s míčem je předzvěstí dobře odehraného zápasu.

Ostatně o jejich kvalitě vypovídá i fakt, že jsou běžně využívány prestižními fotbalovými kluby po celém světě. Kupříkladu kopačky Nike Mercurial byly u vítězství v Superpoháru Bayern Mnichov. Typ Nike Mercurial Vapor IX CR FG navrhoval neuvěřitelný a famózní hráč Cristiano Ronaldo!

Podrobnější rozdělení kopaček Nike

Zorientovat se v nabídce je velmi jednoduché. Můžete si vybrat z pěti různých typů:

Nike Mercurial – Vapon, Veloce, Victory, ostatní – pokud jsou barevné variace to, co vás baví, zaručeně se vyberete některé z typu Mercurial. Hra vašich nohou v nich velmi vynikne.

Nike Hypervenom – Hypervenom Phantom, Hypervenom Phatal – bezkonkurenční série kopaček, které spolehlivě fungují za všech podmínek. Pořídíte-li si je, není pochyb, že budete spokojeni.

Nike T90 – T90 Shoot, T90 Laser, T90 Strike a ostatní – lisované kolíky pánských kopaček Nike T90 poskytují vynikající trakci. Jsou určeny speciálně pro přesné střely. Díky nim budete střelcem ze všech nejlepším.

Nike CTR 360 – CTR 360 Maestrii, CTR 360 Libretto, CTR 360 Trequartista a ostatní – Pohodlné a dokonale lehké kopačky mají umístění kolíků v rozsahu 360 stupňů.

Nike Tiempo – Legend, Mystic, Natural, ostatní – dokonalé, pohodlné kopačky z přírodní kůže zajišťují dokonalou kontrolu nad míčem. Nechybí jim ochrana při nárazu a poskytují snížení rizika prokluzu i při těch nejrychlejších kličkách.

Navštivte zákazníky ověřený e-shop club.sportmade.cz a přesvědčte se sami o nízkých cenách a bohaté nabídce kopaček Nike. Při nákupu za 2.500,–Kč máte navíc poštovné ZDARMA!