V současné době napříč všemi věkovými kategoriemi je velice diskutovaným tématem zdravé stravování. Většina výživových poradců se shoduje, že běžně dostupné těstoviny nejsou ideální přílohou hlavního jídla, neboť nemají optimální nutriční hodnoty. Zdravější alternativou jsou dietní těstoviny Perfect Pasta, které se vyznačují nízkým obsahem kalorií.208

Bezlepkové těstoviny Perfect Pasta se vyrábí ze zázračné kořenové zeleniny Konjac Amorphalus, která se pěstuje v jihovýchodní Asii. Plodina je bohatým zdrojem antiaging polyfenů a antioxidantů, které mají na svědomí omlazení organismu. Dietní těstoviny jsou charakteristické téměř nulovým obsahem cukru a tuku. Podíl kalorií je také minimální, přičemž výrobce uvádí 12 kalorií na 100 gramů. S vysokým obsahem vlákniny jsou tyto těstoviny perfektní přílohou při dietách.

Příprava těstovin je jednoduchá a rychlá. Dají se kombinovat s různými potravinami, ať už sladkého, slaného či hořkého charakteru. Velice chutným pokrmem je pasta s kozím sýrem a rajčaty a pro mlsné jazýčky s jablky, medem a griliášem.

Těstoviny Perfect Pasta a jejich složení

Dietní těstoviny, které si našly své místo v kuchyni diabetiků, vegetariánů i veganů, pojímají 96 % vody a 3,8 % glukomannanu. Nastartují zdravé hubnutí a zamezí chorobnému přejídání. Rostlinný polysacharid glukomannan potlačuje chuť k jídlu, a proto je pasta příhodnou přílohou pro fitness nadšence.

Pakliže chcete zpestřit svůj jídelníček a současně přispět svému zdraví, těstoviny Perfect Pasta vám tajné přání splní. Stávají se stále častěji nenahraditelnou součástí jídelníčků pro celiatiky a diabetiky.

Obsah dietních potravin Perfect Pasta je pravidelně kontrolován u renomované České laboratoře ALS. Zeleninové těstoviny se vyrábí dle nejvyšších kvalitativních standardů platných v UE.