Za pár týdnů odložíme teplou zimní obuv hluboko do polic, kde na nás počká na příští zimu a vytáhneme jarní polobotky, lodičky, tenisky a jiné lehčí obutí.

Autor obrázku: Yutaka Tsutano

U dětí, kterým chodidlo roste poměrně rychle, už předem zjišťujeme, jak jim loňské boty padnou. Většinou bohužel potřebují větší velikost a tak nezbývá než se porozhlédnout po nabídce z letošních kolekcí. Dospělí se na úkor svých ratolestí snaží uskromnit a boty nezřídka kupují až je to skutečně nevyhnutelné. A to je chyba. Nejenže si ničí chodila, chůzi si neužijí, protože je pro ně nekomfortní a také se za své boty můžou stydět.

I šetřílkové budou nadšeni

Mezi prodejci sportovní obuvi dnes naštěstí najdeme i takového, který myslí na peněženky svých zákazníků. Dopřává jim velmi výhodné akce, ve kterých si můžou koupit kupříkladu dvoje sportovní boty a třetí si vybrat zdarma, má výhodné slevy pro stálé zákazníky, které ještě sníží už tak nízké ceny a spoustu dalšího.

Je jím známý prodejce A3 SPORT. Ostatně motto tohoto řetězce zní: Kdo šetří, má z A3. Navštěvujete-li občas jeho prodejny, jistě budete souhlasit.

Široký sortiment a ochota personálu

Vydáte-li se na nákup obuvi, jistě vás potěší široká nabídka značek, které v prodejnách najdete. V A3 SPORT nechybí sportovní boty světoznámých značek jako Adidas, Puma, Nike, Reebook, je v České republice jejich největším prodejcem. Díky tomu je pouze v prodejnách A3 SPORT možné zakoupit několik exkluzivních modelů, které v žádné jiné konkurenční prodejně nenajdete.

Autor obrázku: Kristin Kokkersvold

Jako jeden příklad za všechny můžeme uvést populární a lidmi po celém světě oblíbené sportovní boty Oracle od značky Adidas – sportovní pánská obuv pro volný čas s tenisovým designem a sportovním vzhledem. Jsou na trhu neuvěřitelných 20 let a vyrábí se již jen pro A3 SPORT.

Mimo kvalitní obuv nesmí chybět ani proškolený personál, který rád poradí, pomůže, vyhoví zákazníkovi ve všem, co je v jeho možnostech.

Vše pro zákazníky

Prodejny A3 SPORT jsou rozmístěny po celé České republice a je jich již úctyhodných 59. Díky tomu si každý najde pobočku poblíž svého bydliště. Nechybí ani ve významných obchodních centrech, kde se drží na předních příčkách v prodeji. Právě díky množství prodané obuvi může nabídnout zboží mnohem levněji, než konkurence.

Stálí zákazníci navíc můžou využít speciální slevy právě pro ně. Samozřejmostí je kvalitní zákaznický servis.

Hledáte-li skutečně ověřeného a spolehlivého prodejce sportovní obuvi, vsaďte na A3 SPORT a přesvědčte se sami o jeho kvalitách. Už nebudete chtít nakupovat nikde jinde, u něj najdete vše, co budete potřebovat a chtít. Pro muže, ženy i děti.