Pořádáte turnaj nebo společenskou akci? Nezapomeňte na krásné ocenění – sportovní poháry.

0
219

Jestliže jste se někdy zúčastnili sportovního turnaje či kulturní akce, na níž byly odměnou nablýskané a krásně tvarované sportovní poháry, jistě vás lákalo je vyhrát. A podařilo-li se vám skutečně vyhrát, určitě si svou zaslouženou odměnu pyšně a právem vystavujete někde na důležitém místě. Dopřejte stejnou radost a pocit uspokojení z výhry i ostatním. Sportovní poháry jsou vynikající odměnou pro děti, dospívající i dospělé účastníky jakékoli soutěže.

Jedinečný design, který vás dostane

Pokud navštívíte webové stránky aaa-pohary.cz, přesvědčíte se na vlastní oči, jak krásné trofeje zde můžete pořídit. Na své si přijdou milovníci štíhlých a vyšších pohárů stejně tak, jako ti, kdo uvítají menší a širší druhy. K pohárům je možné zakoupit i poklici a umístit na něj emblém. Krásný je např. pohár Ekonomy E8, jenž si můžete vybrat ve třech různých velikostech za cenu již od 121 Kč.

Jestliže chcete něco skutečně luxusního, i na tyto případy aaa-poháry.cz myslí. Důkazem jsou poháry z řady „LUXUS“. Opět pro příklad můžeme uvést jeden, např. pohár Luxus L65. Koupit si můžete provedení s výškou 48 cm a průměrem 24 cm, výškou 55 cm a průměrem 26 cm nebo největší provedení, kdy je ocenění 65 cm vysoké a 28 cm je průměr. I tady lze na pohár umístit poklici a štítek.

Mezi poháry najdete i ty, které jsou prodávány za velmi výhodné ceny. Potřebujete-li více kusů, můžete tak značně ušetřit.

Internetový obchod s širokou nabídkou ocenění

Aaa-pohary.cz nenabízí jen sportovní poháry, ale také mnohé další. Pro vítěze můžete vybrat i medaile, kokardy, plakety, papírové diplomy, talíře, věnce atd. Díky prostornému skladu se nemusíte obávat zdlouhavého čekání, zboží je skladem a bude u vás během pár dnů.

Nakupovat lze i v kamenných prodejnách, ve kterých je osobní odběr zboží zcela zdarma. Najdete je v Praze, Ostravě, Rožnově pod Radhoštěm, Liberci a na Slovensku – v Bratislavě.

Vyberte si sportovní poháry, které potěší nejen oko, ale zapůsobí i na city a to nejen v den utkání, ale i po mnoho let svého vystavování.