Elegance, dokonalost a kondice, to je golf

0
254
Autor obrázku: Wojciech Kulicki
Autor obrázku: Wojciech Kulicki

“ Zavřel svůj notebook, popadl větrovku, nastartoval automobil, na GPS nastavil adresu, kterou měl na mírně zmuchlaném papírku v dlani a s napětím čekal, jestli se jeho nadšení neztratí. Nervózně dojel do cíle, vešel dovnitř a zůstal stát v úžasu. První, skvělá a krásná golfová výstroj putovala po dvou hodinách vybírání do kufru vozidla a z Mikuláše se stal golfista začátečník!“

Hra s napětím a šikovností

Mikuláše golf nijak extra nelákal až do doby, kdy se v zimě 2012 seznámil s kolegou Martinem. Ten dokázal celé dny básnit o tom, na kterém indoor golfovém centru si o víkendu oddechnul, kterou jamku nezdolal, čím to bylo, že by to Mikuláš taky nedal a kdyby tam byl s ním, viděl by na vlastní oči, že je nejlepší.

Mikuláš miloval výzvy a proto se do indoor golf centra vydal s Martinem. Hra ho chytla, trénoval i na 3D simulátorech a na jaře si poprvé zahrál na skutečném, otevřeném greenu.

Opět s Martinem a opět s odhodláním a velkým očekáváním. A tenkrát poznal, že chce tuhle hru hrát dál, pořád, často! Jediné, co mu docela kazilo radost ze hry, byla skutečnost, že hraje s půjčeným nářadím. A proto v květnu 2013 otevřel po návratu z práce svůj “noťas“ a objevil ten dokonalý golf shop.

Objevte taky to kouzlo

Jak už bylo zmíněno v názvu, elegance golfového náčiní se snoubí s kondicí. S kondicí materiálu, ze kterého je zhotoveno, ale i s kondicí hráče. A přesně tohle poznali i Martin s Mikulášem.

Vyberte si taky golfové sety, které mají dobrou kritiku spotřebitelů a jsou žádaným zbožím. Vynikají nejen designem, ale i lehkostí, s jakou se s nimi manipuluje. Kouzlo hry vám pomůžou objevit kvalitní výrobci, kteří byť za vyšší cenu, ale spolehlivě zajistí kvalitní materiál i potřebný tvar nářadí.

Začněte trénovat už nyní a na jaře budete novým, zářivým a zrelaxovaným golfistou.